08.08.2016 11:48

BMX čempionāta Mārupes posmā mājinieki izcīnījuši trīs uzvaras

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
BMX čempionāta Mārupes posmā mājinieki izcīnījuši trīs uzvaras Mārupes BMX klubs

273 dažāda vecuma sportistu nedēļas nogalē bija pulcējušies "SMScredit.lv" BMX čempionāta kārtējā posmā Mārupes BMX kluba trasē Tīrainē. Sacensībās, kas aizritēja, paturot prātā Latvijas labāko riteņbraucēju gaidāmos startus Rio olimpiskās spēles, mājiniekiem mārupiešiem izdevās izcīnīt trīs uzvaras un vēl deviņas godalgotas vietas.

Kārtējo reizi nepārspēti savās vecuma grupās bija divi Mārupes BMX kluba pārstāvji – pirmās vietas izcīnīja Mārtiņš Zadraks B12 grupā un Edvards Emīls Liberts B13 grupā. Savukārt B7 grupā uzvaras visos braucienos Mārupē izcīnīja Ralfs Domorackis, bet viņa brālis Markuss ieņēma trešo vietu.

Otrās vietas mājiniekiem ieguva Emīls Allers B9 grupā, Noa Laake B11 grupā, Beate Žihare G11-13 grupā meitenēm, kā arī Edgars Regzdiņš seniors krūzeru CR30+ klasē, bet trešās – Rūdolfs Sīklis B8 grupā, Daniels Ozols B10 grupā, Estere Liepiņa G7 grupā un Kitija Elste junioru un dāmu grupā.

Kā ierasts, ar panākumiem "SMScredit.lv" BMX čempionātā startēja arī "RRS/Rīgas favorīts" komandas sastāvā braucošie citu Pierīgas novadu pārstāvji. Tā B10 grupā pirmo vietu izcīnīja ikšķilietis Edgars Langmanis, bet B9 grupā trešais bija carnikavietis Kristers Apels.

Jāpiezīmē, ka dienu vēlāk turpat Tīrainē norisinājās arī vietējā BMX kluba rīkotā Mārupes kausa izcīņa. Savukārt "SMScredit.lv" BMX čempionātā atlikuši vēl divi posmi – 27. augustā Ventspilī un 10. septembrī Smiltenē.