07.08.2016 12:45

Ķekavas "Miesnieki" 13. reizi izcīna Latvijas kausu regbijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" 13. reizi izcīna Latvijas kausu regbijā Zigismunds Zālmanis, RFC "Livonia"

Sestdien Upesciema stadionā notika 25. Latvijas kausa izcīņas finālspēle regbijā, kurā spēkiem mērojās "Garkalne/Livonia" un "Miesnieki/Ķekava" komandas, Sīvā cīņā uzvaru 17:7 (10:7) svinēja "Miesnieki", kuri par trofejas īpašniekiem kļuva 13. reizi.

Mačā pirmie vadībā izvirzījās "Garkalne/Livonia". Piezemējumu izdarīja Vītars Blošķis, bet pēc Kristapa Bērziņa precīza realizācijas sitiena rezultāts kļuva 7:0 laukuma saimnieku labā. Taču pirmā puslaika vidū Juris Iesalnieks realizēja soda sitienu un atguva trīs punktus, bet nedaudz vēlāk viņš pats veica piezemējumu un precīzi sita realizāciju, izvirzot viesus vadībā 10:7.

Otrajā puslaikā sāncenšu centieni ilgu laiku nevainagojās panākumiem, līdz neilgi līdz cīņas beigām pēc livoniešu kļūdas sekmīgs uzbrukums izdevās "Miesniekiem" – pieredzējušais Jānis Skuja piezemēja bumbu, bet precīzais Iesalnieka realizācijas sitiens pielika mačam punktu – 17:7 "Miesnieki/Ķekava" labā.

Ķekavieši par Latvijas kausa ieguvējiem klasiskajā regbijā kļuva otro gadu pēc kārtas un ceturto reizi pēdējos sešos gados.