04.08.2016 12:43

Bērnu riteņbraukšanas sacensībās Olainē startē vairāk nekā 100 censoņu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bērnu riteņbraukšanas sacensībās Olainē startē vairāk nekā 100 censoņu Olaines Sporta centrs

Olaines 2. vidusskolas stadionā gan mazi, gan lielāki riteņbraucēji pārbaudīja savas vasarā iegūtās iemaņas, izturību un ātrumu Olaines Sporta centra organizētajās sacensībās "Bērni uz riteņiem", kas notiek trešo gadu.

Rīkotāji pavēstīja, ka kopā sacensībās startēja 112 dalībnieki, kas tika dalīti noteiktās vecuma un dzimuma klasēs. Pirmie startēja paši mazākie un ņiprākie dalībnieki, kas vēl neprot mīt pedāļus, bet prot pārvietoties ar skrejriteni. Tad sekoja dalībnieki, kas vēl nav apguvuši lielā riteņa līdzsvara iemaņas – braucēji ar papildriteņiem. Viņiem sekoja jau dalībnieki ar dažāda lieluma spēkratiem.

Visi pasākuma dalībnieki saņēma pateicības par piedalīšanos un suliņu enerģijas atgūšanai. Ātrākie dalībnieki tika sveikti ar diplomiem un medaļām.

Olaines Sporta centra kolektīvs priecājas, ka ar katru gadu bērnu riteņbraukšanas sacensību dalībnieku skaits aug, un atgādina, ka augusta otrdienās (9., 16., 23. un 30. augustā) norisināsies vēl četri sacensību posmi. Jauniem dalībniekiem jāsūta pieteikums, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un velo klasi, uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..