30.07.2016 20:38

Ķekavas "Miesnieki" Latvijas kausa finālā cīnīsies ar "Garkalne/Livonia" regbistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" Latvijas kausa finālā cīnīsies ar "Garkalne/Livonia" regbistiem RFC "Livonia"

Izšķirošā spēle par Latvijas kausu regbijā būs Pierīgas klubu divcīņa. "Garkalne/Livonia" regbisti sestdien Upesciemā ar 43:22 uzvarēja "Ovāls/Jūrmala" komandu un pievienojās "Miesnieki/Ķekava" vienībai finālā, kas notiks 6. augustā turpat Upesciemā.

Pirmo puslaiku pavadīja spēcīgs, bet brīžiem – pat ļoti spēcīgs lietus, informēja Latvijas Regbija federācijā. Šajos apstākļos krietni labāk jutās mājinieki, kuri veica četrus piezemējumus un pārtraukumā devās ar 26:0 pārsvaru. Otrajā puslaikā arī pretiniekiem izdevās četri piezemējumi, kas viņiem gan ļāva tikai nedaudz samazināt starpību.

"Garkalne/Livonia" rindās ar diviem piezemējumiem un četriem precīziem realizācijas sitieniem izcēlās Kristaps Bērziņš (18 punktu). Pa reizei bumbu pretinieku ieskaites laukumā nogādāja Kaspars Uķis, Roberts Miksons, Valters Raņķis, Mārtiņš Rundāns un Eduards Želvis.

"Pirmo puslaiku noturējām ļoti labi un spēlējām tā, kā gribējām. Otrajā puslaikā pārāk atkāpāmies atpakaļ un nedaudz pazaudējām spēles plānu un izkārtojumu. Pietrūka Vikinga (komandas kapteinis Ainārs Bērziņš – aut.), kurš savainoja celi. Labi veicām presingu un izdarījām tvērienus. Uzskatu, ka pretinieki šodien uzvarēt nevarēja. Sevi labi parādīja jaunie spēlētāji," pēc spēles gandarīts bija Garkalnes komandas treneris Kriss Čadlijs.

Principiālo pretinieku "Garkalne/Livonia" un "Miesnieki/Ķekava" duelis Latvijas kausa izcīņas finālā notiks 6. augustā plkst. 15 Upesciema stadionā.