28.07.2016 11:44

Upesciema futbolisti sagādā negaidītu zaudējumu "Babītei"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolisti sagādā negaidītu zaudējumu "Babītei" Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola otrās līgas turnīrā jeb Rīgas čempionātā kārtējās spēles aizvadījušas Pierīgas komandas. Negaidīti beidzās spēle Garkalnes novada Upesciema stadionā, kur vietējā sporta kluba futbolisti pārliecinoši pieveica sezonas rangā krietni augstāk esošo sporta kluba "Babīte" otro komandu.

Pirmā puslaika izskaņā pēc Andra Briškena vārtu guvuma pirmie vadībā izvirzījās Babītes futbolisti. Taču jau drīz pēc pārtraukuma Māris Pilsētnieks rezultātu izlīdzināja, puslaika vidū dažu minūšu laikā Nauris Baranovskis un Gatis Zankovskis vēl divreiz raidīja bumbu viesu vārtos, bet īsi pirms beigām SK "Upesciems" rezultatīvākais spēlētājs Baranovskis panāca gala rezultātu 4:1.

Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma šī Upesciema klubam bija jau trešā uzvara pēc kārtas. Iepriekšējā spēlē viņi, tāpat pirmajā puslaikā nonākuši zaudētājos, pēdējās 15 minūtēs guva trīs vārtus un ar 3:1 pieveica "Monarhs/Flaminko" vienību. Divus vārtus guva N. Baranovskis, vienus – Oskars Odiņš.


Ar "Monarhs/Flaminko" komandu trešdien tikās arī SK "Babīte"-2 futbolisti – aizraujošā cīņā Piņķos tika fiksēts neizšķirts 3:3. Vēl 15 minūtes līdz beigām Babītes futbolistiem bija divu vārtu pārsvars, taču pretiniekiem izdevās izglābties no zaudējuma. Mājinieku labā divus vārtus guva Aleksejs Rosoha, vienus – Ņikita Žarovs.

Atšķirīgām sekmēm pēdējās spēles Rīgas čempionātā aizvadīja abas pārējās Pierīgas komandas. Salaspils futbola skola ar 0:3 kapitulēja "Amoko/02" komandai, bet Olaines futbola klubs, Jānim Krasnovskim uzvaras vārtus gūstot četras minūtes līdz pamatlaika beigām, ar 4:3 pārspēja futbola klubu "Fortūna/Ogre".

Turnīra tabulā pārliecinoši līderi joprojām ir "Rīnūži/Beitar" futbolisti (38 punkti). SK "Babīte"-2 ar 26 punktiem ieņem piekto vietu, vienu pozīciju zemāk ir Salaspils FS (25 p.). SK "Upesciems" ar 13 punktiem 13 klubu konkurencē ir 11. vietā, bet Olainei ir viens punkts mazāk un viena pozīcija zemāk.