26.07.2016 23:12

Ķekavas "Miesnieki" pārliecinoši pieveic "Ovālu" Latvijas regbija čempionāta spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" pārliecinoši pieveic "Ovālu" Latvijas regbija čempionāta spēlē RK "Miesnieki"

"Miesnieki/Ķekava" regbisti ar 58:17 (31:12) otrdien Juglā uzvarēja "Ovāls/Jūrmala" komandu Latvijas virslīgas čempionāta spēlē, nostiprinoties vadībā turnīra tabulā. Sestdien, 30. jūlijā, Upesciemā Latvijas kausa izcīņas pusfinālā "Ovāls/Jūrmala" tiksies ar "Garkalne/Livonia".

Ķekavas kluba labā otrdienas spēlē veica desmit piezemējumus – Emīls Balodis, Leno Bramanis un Ivars Eglis pa diviem, Toms Asejevs, Viktors Silvoniks, Juris Iesalnieks un Raimonds Kripa pa vienam. Juris Iesalnieks arī precīzi izpildīja trīs realizācijas sitienus, Andrejs Mantenieks – vienu.


"Brīžiem aizrāvāmies pārāk ar individuālām darbībām un pietrūka disciplīnas. Ļoti labi nospēlēja Ivars Eglis, veicām visas spēlētāju maiņas, kad labi iekļāvās spēlē jaunie – Jānis Pēkmanis, kuram šī bija pirmā spēle šādā līmenī, arī Raimonds Kripa otrajā līnijā. Prieks, ka izcīnījām bonusa punktu. Spēlē nebija milzīgas dzirksteles, bet kaujinieciska apņemšanās gan," sacīja Kristaps Andersons, "Miesnieku" treneris, kurš vadīja komandu šajā spēlē.

Ķekaviešu galvenais treneris Uldis Bautris vēl nebija atgriezies no Eiropas čempionāta "Conference 1" turnīra Sarajevā, kur viņa vadītā Latvijas sieviešu regbija-7 izlase izcīnīja pirmo vietu.

"Ovāls/Jūrmala" galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs bija sarūgtināts par daudzajām kļūdām aizsardzībā, kā arī faktu, ka uz spēli komandā bija sapulcējušies tikai 18 spēlētāji – daudzi ir devušies atvaļinājumos un nevarēja palīdzēt.

Latvijas virslīgas čempionāta turnīra tabulā "Miesnieki/Ķekava" komandai tagad ir 21 punkts (6 spēlēs), "Garkalne/Livonia" – 14 (4), LMT/"Eži" – 12 (4), "Ovāls/Jūrmala" – 8 (5) un "Fēnikss" - 6 (5).

Turnīrs atsāksies 10.augustā ar LMT/"Eži" un "Miesnieki/Ķekava" regbistu spēli. Bet vēl līdz tam 30. jūlijā notiks Latvijas kausa pusfināla mačs, kura uzvarētāji 6. augustā Upesciemā tiksies ar Ķekavas klubu.