13.07.2016 12:03

Sporta kluba "Boule" kauss paliek Ropažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sporta kluba "Boule" kauss paliek Ropažos boule.lv

Ropažu petanka laukumos aizvadīta sporta kluba "Boule" kausa izcīņa, kurā sacentās septiņu klubu sešpadsmit komandas. Par uzvarētājiem kļuva mājinieki un turnīra rīkotāji "Boule" kluba pārstāvji, kuri apsteidza divas Upesciema komandas.

Cīņas par SK "Boule" kausu ritēja divās apakšgrupās – katru klubu katrā grupā pārstāvēja viena komanda triju spēlētāju sastāvā, un kopvērtējumā to sasniegtie rezultāti tika summēti (par uzvaru divi punkti, par zaudējumu nulle). Uzvarētāju noteikšana tika atlikta līdz pēdējai kārtai.

Abu grupu turnīru summā lielāko punktu summu savāca "Boule" petanka spēlētāji. A grupā Velta Millere, Māris Silovs un Dāvids Lindbergs septiņās spēlēs guva četras uzvaras un ar astoņiem punktiem ieņēma trešo vietu, bet B grupā Agita Lejniece, Raivis Stepiņš un Vilnis Frēlihs uzvarēja visos septiņos mačos un savāca maksimālo punktu skaitu 14. Summā SK "Boule" klubam 22 punktu.

No uzvarētājiem par trim punktiem atpalika divas Garkalnes novada vienības. Otro vietu ieguva sporta kluba "Upesciems" petanka spēlētāji un trešo – "Upesciema Warriors". Uzreiz aiz labāko trijnieka palika Šauļu komanda no Lietuvas.

Jau šosestdien Zaķumuižas stadionā norisināsies Latvijas čempionāts petankā dubultspēlēs vīriem.