21.06.2016 12:43

Rekordlielās BMX sacensībās Valmierā Pierīgas braucēji nepazūd

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rekordlielās BMX sacensībās Valmierā Pierīgas braucēji nepazūd Mārupes BMX klubs

Valmieras pusē esošajā "SCO Centrs" trasē aizvadīts "SMScredit.lv" BMX čempionāta ceturtais posms, kurā 19 dažādās vecuma un meistarības grupās startēja 303 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas, kas ir pēdējo 20 gadu dalībnieku rekordskaits BMX sacensībās Latvijā.

Kārtējās uzvaras grūtos laika apstākļos Valmierā izcīnīja vairāki Mārupes BMX kluba pārstāvji. Nepārspēts gan priekšbraucienos, gan finālā palika Mārtiņš Zadraks B12 vecuma grupā. Uzvaru izcīnīja arī Edvards Emīls Liberts B13 grupā. Bet B7 grupā kārtējo dubultuzvaru brāļiem Domorackiem laupīja jelgavnieks Markuss Soļims, kurš finālā finišēja otrais aiz Ralfa, taču priekšā Markusam.


Jaunākajā G7 grupā meitenēm, kurā puse dalībnieču bija Mārupes BMX kluba pārstāves, vietas no otrās līdz ceturtajai sadalīja Estere Liepiņa, Ērika Ozola un Ramona Petkēviča. Otrā bija arī Beate Žihare G11-13 grupā, Noā Laake B11 grupā un Edgars Regzdiņš seniors krūzeru 30+ grupā.

B10 grupā pirmās divas vietas izcīnīja "RRS/Rīgas favorīts" komandas pārstāvji ikšķilietis Edgars Langmanis un carnikavietis Kristers Oiguss, bet B9 grupā trešais bija Kristers Apels no Carnikavas.

Nākamais "SMScredit.lv" BMX čempionāta posms paredzēts 2. jūlijā Jelgavā. Tam sekos sacensības Madonā, Mārupē, Ventspilī un Smiltenē.