17.06.2016 11:00

Salaspils uzvar, Olaine zaudē Rīgas futbola čempionāta spēlēs (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils uzvar, Olaine zaudē Rīgas futbola čempionāta spēlēs (papildināta) Rīgas Futbola federācija

Rīgas futbola čempionāta šīs nedēļas spēles Pierīgas komandām beigušās atbilstoši vietām ranga tabulā – Salaspils futbola skola izcīnīja uzvaru, bet Olaines klubs piedzīvoja zaudējumu. Piektdien kārtējo maču savās mājās Piņķos aizvada sporta kluba "Babīte" futbolisti.

Divu līderu grupas klubu savstarpējā spēlē Salaspils FS vienība savās mājās uzņēma "Riga United FC" futbolistus un svinēja grūtu uzvaru 1:0. Vienīgos vārtus 59. minūtē guva Maksims Neverovskis. Salaspiliešiem šis bija sestais panākums astoņās spēlēs, kas turnīra tabulā viņus ierindo otrajā vietā aiz līderiem "Rīnūži/Beitar" (18 punkti).


Bēdīgāk klājas Olaines komandai, kas ceturtdien savā laukumā piedzīvoja sesto neveiksmi desmit mačos. Pirmajā puslaikā ielaižot trīs vārtus desmit minūšu laikā, olainieši ar 0:4 piekāpās "Amoko/04" komandai un tabulā ieņem 11. vietu 13 klubu konkurencē (6 punkti).

Vienu pozīciju zemāk ir sporta klubs "Upesciems", bet astotajā vietā ir SK "Babīte" otrā komanda, kas pirms nedēļas ar 0:3 zaudēja pašreizējiem Rīgas čempioniem "FC Caramba Riga" futbolistiem, bet piektdien plkst. 20 Piņķu stadionā tiekas ar "Progress/Super Nova" vienību.

Ar divu Pierīgas komandu piedalīšanos sākusies Latvijas kausa izcīņa futbolā. Diemžēl pirmo kārtu abām pārvarēt tā arī neizdevās – FK "Salaspils" viesos ar 0:2 zaudēja sporta klubam "Cēsis", bet SK "Upesciems" ar 1:3 Talsu novada sporta skolas un futbola kluba "Laidze" apvienotajai komandai.

No otrās kārtas kausa izcīņā iesaistās arī Latvijas pirmajā līgā spēlējošie klubi. Pēc piektdien notikušās izlozes kļuva zināms, ka "Olaine/Super Nova" futbolisti savās mājās uzņems futbola skolu "Alberts", Ķekavas futbola klubs "Auda" viesos spēlēs ar FK "Nīca", bet SK "Babīte" tiksies ar "Valmiera Glass FK" vienību.

(papildināta ar Latvijas kausa izcīņas izlozes rezultātiem)