13.06.2016 12:13

SK "Babīte" futbolistam mēneša labākā spēlētāja tituls arī maijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
SK "Babīte" futbolistam mēneša labākā spēlētāja tituls arī maijā SK "Babīte"

Par "komanda.lv" pirmās līgas futbola čempionāta mēneša labāko spēlētāju maijā atzīts sporta kluba "Babīte" komandas 29 gadus vecais uzbrucējs Niks Savaļnieks. Jāatgādina, ka arī aprīlī šo titulu izpelnījās Babītes kluba futbolists – Edgars Kārkliņš.

Niks Savaļnieks par labāko tika atzīts līdzjutēju balsojumā, kas norisinājās mājaslapā www.komanda.lv, iegūstot pārākumu arī kopējā balsojuma ieskaitē, ko veido līdzjutēju, Latvijas Futbola federācijas (LFF) un veikala "Komanda" vērtējums, vēsta Latvijas Futbola federācija.


Maijā SK "Babīte" futbolisti uzvarēja visās piecās spēlēs, četras no tām gūstot laukumā, bet vienu – ar tehnisko uzvaru pār JFK "Saldus".

Niks Savaļnieks visās spēlēs laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes un katrā no tām guva vismaz vienus vārtus – viens precīzs sitiens pret FK "Tukums 2000" (2:1), divi gūti vārti pret FK "Staiceles bebri" (3:1), divi rezultatīvi sitieni pret FK "Jēkabpils" (6:1) un vieni gūti vārti pret savu bijušo klubu "Valmiera Glass FK" (2:0). Kopumā šosezon uzbrucējs guvis jau 12 vārtus, kas turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ļauj ieņemt dalītu ceturto vietu.

SK "Babīte" debijas sezonā Latvijas pirmajā līgā ar maksimāli iespējamajiem 36 punktiem 12 mačos ir pārliecinoša kopvērtējuma līdere.