03.06.2016 15:00

SK "Babīte" futbolisti nopelna tehniskos zaudējumus, Salaspils pārspēj Upesciemu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils FS spēles epizode Salaspils FS spēles epizode Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola otrās līgas čempionāta Rīgas turnīra tabulā šonedēļ notikušās vērā ņemamas izmaiņas. Ar četrām uzvarām turnīru sākusī sporta kluba "Babīte" otrā komanda divās no spēlēm nopelnījusi tehniskos zaudējumus 0:3 un atkritusi uz turnīra tabulas vidusdaļu.

Kā skaidro turnīra rīkotāji, čempionātā ārpus konkurences spēlējošā SK "Babīte"-2 tehniskos zaudējumus nopelnījusi par sacensību nolikuma prasībām neatbilstoša spēlētāja izmantošanu mačos pret sporta klubu "Upesciems" un Salaspils futbola skolu. Tādējādi no izcīnītajiem 12 punktiem Babītes futbolistiem atlikuši vairs tikai seši.


Nedēļas sākumā savstarpējo spēli aizvadīja divi citi Pierīgas klubi – Salaspils FS komanda savā laukumā uzņēma SK "Upesciems" futbolistus. Pēc diviem Maksima Neverovska vārtu guvumiem salaspilieši izvirzījās vadībā 2:0. Otrā puslaika vidū Aigars Lazdiņš starpību samazināja līdz 2:1, taču drīz pēc tam divu minūšu laikā Aleksandrs Žukovs un Andrejs Krivošapkins vēl divas reizes raidīja bumbu viesu vārtos – 4:1 Salaspils FS labā.

Citā Rīgas čempionāta spēlē Olaines futbola klubs nespēja gūt vārtus un nospēlēja neizšķirti 0:0 ar pastarīti "Optibet Traktors" komandu, kam šis bija pirmais šosezon izcīnītais punkts piecās aizvadītajās cīņās.

Turnīra tabulā Salaspils FS komanda ar 15 punktiem septiņās spēlēs ieņem otro vietu aiz līderiem "Rīnūži/Beitar" futbolistiem, kuriem ir viens punkts vairāk. SK "Babīte"-2 noslīdējusi uz sesto pozīciju (6 p.), Olaine ir 11. vietā (5 p.) un SK "Upesciems" priekšpēdējā 12. vietā (3 p.).

Piektdien Pierīgā notiek divas Rīgas čempionāta spēles. Plkst. 20. Piņķos SK "Babīte"-2 futbolisti tiekas ar futbola klubu "Fortūna"/Ogre, bet plkst.20.30 Olainē laukuma saimnieki sacenšas ar "Riga United FC" vienību.