27.05.2016 16:45

Pāru braucienā Garkalnē ātrākie "Rietumu-Delfin" riteņbraucēji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pāru braucienā Garkalnē ātrākie "Rietumu-Delfin" riteņbraucēji arhīvs

Garkalnē, uz Mālpils šosejas, ceturtdien notika šosejas riteņbraukšanas sacensību seriāla ""Filter" Velokauss" otrais posms, kurā dalībnieki sacentās pāru braucienā. Vairāk nekā 130 dalībnieku konkurencē 20 km distancē labākie izrādījās "Rietumu-Delfin" velokomandas pārstāvji Andris Lukjanovs un Artūrs Beļēvičs.

20 kilometrus uzvarētāji veica 26 minūtēs un 31 sekundē ar vidējo ātrumu 45,2 km stundā, liecina rīkotāju publicētie provizoriskie rezultāti. Otrās vietas ieguvējus "Evelo Team" pārstāvjus salaspilieti Māri Kalveršu un Ģirtu Vēveru uzvarētāji apsteidza par 21 sekundi. Trešo vietu (jeb piekto un sesto vietu individuāli), atpaliekot tikai par sekundi, ieņēma Emīls Ribaks un Ēvalds Pavlovs no "Gaismas Maģija-EMU" komandas.


Dāmu konkurencē labāko rezultātu sasniedza Olga Lukša ("ironman.lv"), kura finišēja pēc 29 minūtēm un 55 sekundēm. Otrā ātrākā bija Nadīna Kučere, aiz viņas – "Filter Energy" komandas duets Endija Rutule un Viktorija Sipoviča.

Jāatgādina, ka šogad ""Filter" Velokauss" seriāls norisināsies sešos posmos un lielajā finālposmā, kas pirmo reizi tiks aizvadīts Ainažos. Pirmo reizi kāds no sacensību posmiem norisināsies arī Baldonē, kur uz 18 km garo individuālo braucienu riteņbraucēji aicināti pulcēties 9. jūnijā. Dalībnieku rezultāti tiek vērtēti 24 vecuma grupās.