18.05.2016 15:04

Mārupes novadā piedāvā bezmaksas brīvdabas fitnesa nodarbības

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes novadā piedāvā bezmaksas brīvdabas fitnesa nodarbības www.marupe.lv

No 23. maija Mārupes novadā notiks bezmaksas brīvdabas fitnesa nodarbības. Ikvienam novada iedzīvotājam Mārupē, Tīrainē, Skultē un Jaunmārupē būs iespēja piedalīties un svaigā gaisā profesionāla trenera pavadībā uzlabot savu fizisko formu.

Ņemot vērā jaunākās tendences un pieprasījumu pēc fiziskām aktivitātēm brīvā dabā, Mārupes novada pašvaldība no maija līdz septembra beigām divas reizes nedēļā uzticējusi SIA "Rodess" organizēt brīvdabas fitnesa nodarbības iedzīvotājiem profesionālu treneru pavadībā Mārupes novada ciemos. Visi treneri ir ar ievērojamu pieredzi un daudzu meistarklašu pasniedzēji dažādās fitnesa kategorijās.


Pašvaldībā pavēstīja, ka atklāšanas nodarbība notiks pirmdien, 23. maijā, plkst. 18.30 Gerberu ielas sporta laukumā. Par muzikālu pavadījumu un patīkamu gaisotni nodarbībās rūpēsies DJ Ringolds kopā ar treneriem. Nodarbības plānotas ļoti aktīvas, intensīvas, ar kardio slodzi, lai trenētu mārupiešu izturību, spēku un līdzsvaru.

Dalībnieku reģistrācija uz vietas. Lai piedalītos nodarbībā, noteiktajā laikā un vietā jāierodas uz nodarbību, jābūt sportošanai piemērotā apģērbā un apavos, kā arī noteikti līdzi jāpaņem ūdens.

Gerberu ielas sporta laukumā Mārupē nodarbības notiks pirmdienās un ceturtdienās plkst. 18.30–20.00, Tīraines sporta laukumā – pirmdienās un trešdienās plkst.9–10.30, Skultes stadionā – trešdienās un piektdienās plkst. 9–10.30, Jaunmārupes skeitparkā pie trenažieriem – pirmdienās un ceturtdienās plkst.18.30–20.