16.05.2016 11:53

Siguldā meistarībā mērojās sešu valstu jaunie badmintonisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldā meistarībā mērojās sešu valstu jaunie badmintonisti Siguldas badmintona klubs

Nedēļas nogalē notikušajā Siguldas atklātajā čempionātā badmintonā jauniešiem, kas risinājās jau 22. reizi, piedalījās vairāk nekā 130 sportistu no sešām valstīm. Vienspēļu turnīri notika četrās vecuma grupās un dubultspēļu turnīri – trijās. Mājinieki siguldieši izcīnīja sešas uzvaras, sešas otrās un trīs trešās vietas.

Par vienspēļu turnīru uzvarētājām kļuva Marta Brengule U-13 vecuma grupā un Liāna Lenceviča U-19 grupā, kurā trešo vietu ieguva Diāna Stognija no RTU/LIPS/Baloži komandas. L. Lencevičai arī divas uzvaras pāru cīņās kopā ar valmierieti Unu Bergu un siguldieti Kristapu Kalniņu.


Jaukto dubultspēļu turnīra finālā U-13 grupā divu Siguldas pāru savstarpējā cīņā Alens Zandovskis un Marta Brengule ar 14:21, 23:21, 21:11 pārspēja Dāvi Strazdiņu un Annu Kupču. Uzvaras pāru cīņas svinēja arī Ardis Daniels Bedrītis un Kristaps Kalniņš (U-19).

Otrās vietas mājiniekiem vēl ieguva Alens Zandovskis (U-13), Kristaps Kalniņš (U-19), Dāvis Strazdiņš/Alens Zandovskis (U-13), Marta Brengule/Anna Kupča (U-13) un Amanda Azarova/Arta Priedniece (U-15), trešās – Amanda Azarova (U-15), Patriks Krūze pārī ar Danielu Čulku no Jelgavas (U-15) un Amanda Sofija Grosberga/Annija Rulle-Titava (U-13).

Visā turnīrā kopā Latvijas badmintonisti guva sešas uzvaras, lietuvieši – piecas, igauņi – trīs, baltkrievi – divas un poļi – vienu.