15.05.2016 18:30

LJF kausa otrajā posmā divi uzvarētāji, arī baldoniete Šellere

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LJF kausa otrajā posmā divi uzvarētāji, arī baldoniete Šellere www.leflatvia.lv

Sporta centrā "Kleisti" notikušajās Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas otrā posma sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā galvenajā maršrutā tika piešķirta dubulta uzvara – Annai Šellerei no Baldones un Aleksandram Šakurovam.

Maršrutu sastādītājs Ivo Miķelsons LJF preses dienestam atzina, ka laika apstākļi sacensību norisē ieviesa savas korekcijas. "Taču jāatzīst, ka salijušais laukums izskatījās sliktāk, nekā bija patiesībā. Protams, žēl, ka bija sportisti, kuri no iepriekš pieteiktajiem startiem atteicās, taču tas ir saprotams, jo rūpēs par zirgu drošību un veselību ir svarīgākas."


Sacensību augstākajā maršrutā ar 130/140 cm augstiem šķēršļiem pamatdistanci bez soda punktiem veica divi sportiskie pāri – pieredzējušais Aleksandrs Šakurovs ar zirgu Ispravnik no Rīgas jātnieku kluba un Anna Šellere ar Lavanderu no Baldones jāšanas sporta kluba "Telfas". Viņiem abiem tad arī tika piešķirta dalīta uzvara.

"Vasaras sezona sākusies ļoti labi. Patlaban esmu sākusi biežāk trenēties, jo, mācoties 12. klasē, nebija tik viegli izbrīvēt laiku nodarbībām," izteicās Anna Šellere. "Priecē man zirgs Lavanders, kurš jau stabili startē maršrutos ar 130 cm augstiem šķēršļiem, un veicām distanci bez soda punktiem, par ko esmu gandarīta, jo tas šogad ir man pirmais šāds maršruts "pa nullēm"."