30.04.2016 09:24

Ķekavas "Miesnieki" izcīna otro uzvaru Latvijas regbija virslīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" izcīna otro uzvaru Latvijas regbija virslīgas čempionātā RK "Miesnieki"

Latvijas regbija čempioni "Miesnieki/Ķekava" savās mājās RTK laukumā piektdien ar 60:29 pārspēja "Ovāls/Jūrmala", izcīnot otro uzvaru un otrreiz spēlē nopelnot maksimālo punktu skaitu. Ar desmit punktiem "Miesnieki/Ķekava" atrodas turnīra tabulas vadībā.

"Miesnieku" kapteinis Leno Bramanis veica trīs piezemējumus, divreiz bumbu uzvarētājiem piezemēja kādreizējais Anglijas U-16 izlases spēlētājs Feivors Maduka, kuru Latvijā atvedušas studenta gaitas, informēja Latvijas Regbija federācijā. Pa reizei bumbu pretinieku ieskaites laukumā ienesa Maksims Batrakovs, Krists Krūskops, Gunārs Andersons, Toms Asejevs un Roberts Kunutis, bet Maksims Batrakovs vēl arī precīzi izpildīja piecus realizācijas sitienus.


"Miesnieki/Ķekava" galvenais treneris Uldis Bautris: "Šoreiz ļoti labi nospēlēja mūsu aizsargu līnija. Daudz bija labas individuālās spēles, turpretī parasti labi spēlējošajiem uzbrucējiem šoreiz bija slikta sadarbība. Pretinieki labi iesāka un labi aizvadīja spēles beigas, jo ļoti vēlējās tikt pie ceturtā piezemējuma un bonusa punkta, kas viņiem arī izdevās."

"Ovāls/Jūrmala" galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs atzina, ka pretiniekiem fiziskā forma tomēr bija labāka, un arī individuālajā meistarībā "Miesnieki" bija stiprāki: "Mēs pretojāmies, kā mācējām. Jāņem vērā, ka mums bija daudz 17-18 gadus vecu spēlētāju. Esmu priecīgs par izcīnīto bonusa punktu šajā zaudējumā."