28.04.2016 11:27

Pārsteigums Baldonē: ķekavieši un "eži" nenoskaidro uzvarētājus regbija spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pārsteigums Baldonē: ķekavieši un "eži" nenoskaidro uzvarētājus regbija spēlē RK "Miesnieki"

Rets gadījums noticis trešdien Latvijas regbija pirmās līgas čempionāta spēlē Baldones stadionā, kur "Ulre/Ķekava" un LMT/"Eži"/RFS komandu spēlē uzvarētāji tā arī netika noskaidroti – neizšķirts 20:20.

Spēles sākumā ar diviem soda sitieniem priekšā ar 6:0 izvirzījās "eži", tad piezemējumu veica kluba "Miesnieki" otrā komanda (7:6), bet līdz pārtraukumam vadību atguva rīdzinieki (13:7), vēsta Latvijas Regbija federācija. Otrajā puslaikā rezultāts kļuva 13:13, un vēl sekoja izšķirošie notikumi.


Neilgi pirms mača beigām "Ulre/Ķekava" pārstāvis Artūrs Alainis pārtvēra bumbu un izdarīja piezemējumu, bet Romāns Višņakovs iesita realizāciju – 20:13. Tomēr ar pēdējo bumbu spēlē "ežiem" piezemējumu izdarīja Mārtiņš Bokišs, un izlīdzinājumu ar realizācijas sitienu panāca Dairis Baranovs – 20:20.

Zīmīgi, ka pirms nedēļas "Ulre/Ķekava" regbisti spēles pašās beigās izrāva uzvaru pār Garkalnes "Livonia" otro komandu, bet tagad līdzīgā veidā izlaida panākumu no rokām.

Par spēli katra komanda nopelnīja pa diviem punktiem. "Ulre/Ķekava" pēc trim spēlēm ir 11 punkti, LMT/"Eži"/RFS pēc vienas – divi, "Livonia" otrajai komandai un "Vikingiem" pēc vienas spēles punktu nav, tāpat kā LLU/"Ozolnieki" regbistiem, kuri vēl nav spēlējuši.

Piektdien spēli virslīgas čempionātā aizvadīs Ķekavas "Miesnieku" galvenā komanda – plkst. 18.30 RTK stadionā viņi tiksies ar "Bulduri TFS" vienību.