24.04.2016 20:16

Babītes futbolistiem ceturtā uzvara pēc kārtas, Ķekavas "Audai" – trešā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes futbolistiem ceturtā uzvara pēc kārtas, Ķekavas "Audai" – trešā SK "Babīte"

"Komanda.lv" pirmās līgas ceturtajā kārtā uzvaru sērijas turpināja divas Pierīgas futbola komandas. Sporta klubs "Babīte" izcīnīja ceturto panākumu, bet Ķekavas futbola klubs "Auda" Olainē tika pie trešās uzvaras pēc kārtas.

SK "Babīte" futbolisti savās mājās Piņķos uzņēma futbola klubu "Ogre". Pirmā puslaika vidū mājiniekus ar savu astoto precīzo sitienu sezonā vadībā izvirzīja Edgars Kārkliņš. Drīz pēc otrā puslaika sākuma Ņikita Buņins pārsvaru dubultoja, bet 62. minūtē Niks Savaļnieks iesita trešos vārtus. Neliels sarūgtinājums mājiniekiem vienīgi par to, ka neizdevās nosargāt "sauso" uzvaru, jo priekšpēdējā minūtē ogrēnieši guva goda vārtus – 3:1.


Divu Pierīgas komandu savstarpējā spēlē Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine"/sporta kluba "Super Nova" futbolisti savā laukumā Olaines stadionā uzņēma Ķekavas futbola klubu "Auda". Pirmajā puslaikā ar precīziem raidījumiem izcēlās "Audas" japāņu leģionāri Keisuke Hosino un Takeši Okamoto. Mājinieki vienīgos vārtus guva trīs minūtes līdz pamatlaika beigām un piedzīvoja zaudējumu 1:2.

SK "Babīte" līdz ar Rēzeknes futbola akadēmijas un "Valmiera Glass FK"/BSS futbolistiem ir vienīgie, kas sezonu pirmajā līgā sākuši ar uzvarām četrās pirmajās spēlēs (pa 12 punktiem). FK "Auda" ar deviņiem punktiem pakāpusies uz piekto vietu. Savukārt "Olaine/Supernova", kas pirmajās trijās spēlēs piedzīvojusi divus zaudējums, ar vienu punktu ir 11. pozīcija.

30. aprīlī un 1. maijā piektās kārtas spēles visi trīs Pierīgas klubi aizvadīs savās mājās. Sestdien plkst.14 Piņķos sporta kluba "Babīte" futbolisti tiksies ar FK "Smiltene", bet Ķekavā FK "Auda" uzņems FK "Ogre" spēlētājus. Svētdien plkst. 18 spēle Olainē, kur AFA "Olaine"/SK "Super Nova" sacentīsies ar Preiļu BJSS audzēkņiem.