18.04.2016 16:48

Ar Indijas un Krievijas badmintonistu piedalīšanos Inčukalnā finišējusi LABL septītā sezona

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jekaterina Romanova un Guntis Lavrinovičs Jekaterina Romanova un Guntis Lavrinovičs Siguldas badmintona klubs

Latvijas Apvienotajā badmintona līgā gan pēdējā posmā Inčukalna sporta kompleksā, gan sezonas kopvērtējumā dominēja siguldietes un rīdzinieki. Dāmu konkurencē īpaši izcēlās Jekaterina Romanova no Siguldas badmintona kluba, kura bija labākā visos trijos turnīros.

Pēdējā posmā J. Romanova uzvarēja vienspēļu turnīrā, finālā ar 21:6, 21:9 pieveicot Anastasiju Malkovu no Ņižņijnovgorodas, bet abos dubultspēļu turnīros kopā ar novadniekiem Liānu Lenceviču un Gunti Lavrinoviču ieņēma otrās vietas.


Vienspēļu kopvērtējumā otro vietu aiz Jekaterinas ieņēma L. Lenceviča (pēdējā posmā viņai trešā vieta), bet trešā bija Olga Mihailova no RTU/LIPS/Baloži komandas. Dāmu dubultspēlēs abām siguldietēm pirmā vieta, bet "mikstā" Jekaterinai pirmā vieta kopā ar LABL vīru turnīra absolūto čempionu Niku Podosinoviku no Rīgas.

Otrās vietas vīru un jaukto dubultspēļu turnīru kopvērtējumā ieņēma Guntis Lavrinovičs no Siguldas, kurš Inčukalnā spēlēja kopā ar Sahinu Natardžu no Indijas un piedzīvoja zaudējumu tikai finālā. Savukārt pēdējā posmā veiksmīgi nospēlēja siguldietis Kristaps Kalniņš, kurš vienspēlēs ieņēma trešo vietu, bet pāru cīņās ar N. Podosinoviku izcīnīja pirmo vietu.

Pierīgas novadu pārstāvji ieguva medaļas arī turnīros mazāk pieredzējušiem un gados jaunākiem badmintonistiem.

B grupā piekto uzvaru sešos posmos izcīnīja siguldietis Uvis Raivis Kronenbergs, protams, garantējot pirmo vietu arī kopvērtējumā. Divas trešās vietas ieņēma Salaspils badmintona kluba pārstāvji Juris Krūmiņš un Linda Bome (kopvērtējumā viņai otrā vieta), bet C grupā gan pēdējā turnīrā, gan sezonas summā trešais bija Alberts Bajārs no RTU/LIPS/Baloži komandas.