17.04.2016 17:04

Babītes futbolisti spēlē pret olainiešiem pagarina uzvaru sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes futbolisti spēlē pret olainiešiem pagarina uzvaru sēriju ekrānšāviņš no sportacentrs.com

Sporta kluba "Babīte" futbolisti izcīnījuši trešo uzvaru pēc kārtas "komanda.lv" pirmās līgas turnīrā. Svētdien viesos viņi ar 2:0 pārspēja Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine"/sporta kluba "Super Nova" vienība. Uzvara turnīra trešajā kārtā arī Ķekavas klubam "Auda".

Babītes un Olaines klubu spēlē viesi katrā puslaikā guva pa vieniem vārtiem – 10. minūtē precīzi sita Ņikita Buņins, bet 12 minūtes līdz beigām bumbu vārtos ieraidīja Edgars Kārkliņš, kuram šis bija jau septītais vārtu guvums sezonā.


SK "Babīte" ir viena no trim komandām, kas jauno sezonu pirmajā līgā sākusi ar trim uzvarām – maksimālais punktu skaits (9) ir arī Rēzeknes futbola akadēmijas un "Valmiera Glass FK"/BSS futbolistiem.

Otro uzvaru sezonā izcīnījis futbola klubs "Auda", kas savā laukumā Ķekavā ar 1:0 pārspēja Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu. Vienīgos vārtus otrā puslaika pašā sākumā guva Keisuke Hosino.

Ceturtās kārtas spēles Pierīgas futbola klubi aizvadīs svētdien, 24. aprīlī. Plkst. 14 Piņķos SK "Babīte" uzņems futbola klubu "Ogre", bet plkst. 18 Olainē vēl viens Pierīgas derbijs – AFA "Olaine"/SK "Super Nova" pret FK "Auda".

Jāpiebilst arī, ka nedēļas nogalē pirmo spēli Latvijas pirmās līgas turnīrā aizvadīja AFA "Olaine" dāmu komanda – olainietēm viesos ar 0:2 nācās piekāpties Rīgas Futbola skolas vienībai.