18.06.2012 12:26

Pierīgas autobraucēji laureātu vidū sacensībās Vecpilī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas autobraucēji laureātu vidū sacensībās Vecpilī www.autosports.lv

Siguldas, Garkalnes, Saulkrastu un Ropažu autosportisti iekļūst labāko trijniekos gan folkreisa Vasaras kausa izcīņā, gan "Beta bagiju" un kroskartu sacīkstēs.

 

 

Svētdien Vecpils autotrasē sacensību nagla bija Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) folkreisa Vasaras kausa izcīņas otrais posms. Kā zināms, folkreiss ir viens no tautas autosporta veidiem, tā pieejamību nodrošina nosacījums, ka jebkurš skatītājs sacensību dienā var iegādāties jebkuru sacīkstēs startējošo automašīnu par fiksēto samaksu 950 eiro, bet mašīnas īpašnieks no darījuma nedrīkst atteikties.

Tāpat kā Vasaras kausa pirmajā posmā, pārliecinošu uzvaru finālā Vecpilī svinēja cēsnieks Rūdolfs Bogens, aiz viņa finišēja Ivo Gabrāns no Siguldas, kurš bija labākais junioru konkurencē, un Ermīns Vācietis no Garkalnes, ziņo "Autocross.lv". Viņi visi trīs ir pirmajā trijniekā arī kausa izcīņas kopvērtējumā. Otrais junioru konkurencē un ceturtais absolūtajā vērtējumā bija Rihards Dainis no Siguldas novada Jūdažiem.

"Beta bagiju" sacensībās bērniem trešo uzvaru četros posmos izcīnīja liepājnieks Daniels Špaks, bet otrajā vietā ierindojās Everts Henilāns no Garkalnes. Ķekavietis Adrians Pūga tehnisku problēmu dēļ izstājās pāris apļus pirms finiša, tobrīd atrodoties otrajā pozīcijā.

Savukārt kroskartu "CK 125" klasē pirmo vietu izcīnīja Emīls Misiņš no Saulkrastiem, bet trešais bija Viesturs Kalniņš no Ropažiem.