18.06.2012 11:34

Mārupes kauss paliek Tīrainē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Linda Ansule ar Lemonu Linda Ansule ar Lemonu Vladislavs Rutkovskis

Nedēļas nogalē jātnieku sporta sacensības notika ne tikai Tīrainē, bet arī Zvejniekciemā un Rīgā.

 

 

Mārupes novada Tīrainē uz zāles laukuma notika Mārupes kausa izcīņa konkūrā. Galvenajā maršrutā ar 120 cm augstiem šķēršļiem uzvarēja "laukuma saimniece" – zemnieku saimniecības "Tīraines staļļi" pārstāve Linda Ansule ar zirgu Lemonu. Viņai izdevās pārspēt pieredzējušo un titulēto Ģirtu Brici, kurš ieņēma otro un trešo vietu attiecīgi ar zirgiem Bon Revel un Emilie Joly.

Citos maršrutos pirmās vietas izcīnīja Sintija Dušele ar zirgu Pareksu, Katrīne Buša ar A Spin Off, Anna Šellere ar Adari un Tija Alise Jurjāne ar Geitu.

Vienlaikus Zvejniekciemā aizritēja Saulkrastu kausa izcīņa šķēršļu pārvarēšanā. Galvenajā maršrutā uzvarēja Tatjana Rezņuka ar zirgu Levadia no Ķekavas novada jātnieku sporta kluba "Mežstradiņi". Otrajā vietā ierindojās viņas komandas biedrs Guntars Siliņš ar zirgu Kirlingu.

Pārējos maršrutos triumfēja Laura Macione ar Greisu, Nellija Nulle ar Pesņar, Gustavs Mazbērziņš ar Alonso un Sabīne Siliņa ar Kalgari.

Visbeidzot Rīgā, sporta centrā "Kleisti", aizritēja Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas trešā posma sacensības iejādē. Sarežģītākajā shēmā "Lielajā balvā" uzvaru izcīnīja Airisa Penele ar Ravelu no Mārupes novada zemnieku saimniecības "Lielceri".