11.04.2016 13:46

Pierīgas handbola klubiem trīs zaudējumi trijās spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas handbola klubiem trīs zaudējumi trijās spēlēs Latvijas Handbola federācija

Pagalam neveiksmīgi kārtējās spēles brīvdienās aizvadīja trīs Latvijas pirmajā līgā spēlējošie Pierīgas vīru handbola klubi. Visi trīs piedzīvoja zaudējumus, turklāt visās trijās spēlēs rezultāta starpība pārsniedza desmit vārtus.

Svarīgā spēlē par vietu labāko trijniekā Stopiņu novada handbola komanda (NHK) izbraukumā ar 27:40 piekāpās Ludzas sporta kluba "Latgols" junioru vienībai. Pirmajā puslaikā, gūstot septiņus vārtus pēc kārtas, ludzānieši iekrāja 14:7 pārsvaru, bet otrajā ar 6:1 izrāvienu to pieaudzēja līdz 36:23 un beigās svinēja uzvaru 40:27.


Viesu labā Artūrs Koponāns guva astoņus un Armands Kokainis piecus vārtus. Ar astoņiem punktiem pēc aizvadītām astoņām spēlēm Stopiņu NHK ieņem ceturto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no priekšā esošajiem "Latgols" junioriem. Līderiem "Skrīveri/Aizkraukle" handbolistiem ir 13 punktu.

Savukārt bez punktiem čempionāta otrajā posmā joprojām spēlē Ulbrokas sporta kluba komanda, kas pamatīgu sagrāvi 30:46 piedzīvoja mačā pret "Dobele/Tērvete" handbolistiem. Andris Lazda iemeta desmit un Ralfs Ozoliņš sešus vārtus. Divas kārtas līdz beigām jau ir skaidrs, ka Ulbrokas klubs sezonu noslēgs sestajā vietā.

Daudz spožāka bilance nav arī Gandarījuma kausa izcīņā (par 7.-12. vietu) spēlējošajai Salaspils/"Mērnieks ZM" komandai. Cīņā pret līderiem ASK/LSPA-2 handbolistiem salaspilieši jau pirmajā puslaikā pamainījās ielaist astoņu vārtus pēc kārtas un beigās piedzīvoja zaudējumu 21:36. Nika Remesa kontā septiņi precīzi metieni.

Ar diviem punktiem astoņās spēlēs Salaspils handbolisti tabulā ieņem pēdējo vietu, tiesa, tikpat maz punktu ir arī MSĢ/Latvija jauniešu izlasei. Arī salaspiliešiem vēl atlicis aizvadīt divus mačus.