06.04.2016 14:27

Stopiņu kluba handbolisti izpelnījušies Mēneša spēlētāju titulus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu kluba handbolisti izpelnījušies Mēneša spēlētāju titulus Jānis Slišāns, LHF

Par mēneša labāko spēlētāju martā Latvijas dāmu handbola čempionātā atzīta Elita Ekkerte no Stopiņu novada handbola komandas (NHK), bet pirmajā līgā – Mareks Šakola no Stopiņu NHK vīru vienības, informēja Latvijas Handbola federācijā.

Stopiņu NHK uzbrukuma līdere Elita Ekkerte martā savai komandai palīdzēja tikt pie trim pārliecinošām uzvarām, bet pati izcēlās ar 17 vārtu guvumiem. Stopiņu NHK regulāro sezonu noslēdza pirmajā vietā, bet E. Ekkerte rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 159 vārtiem 20 spēlēs ieņēma trešo pozīciju.


Kā zināms, piektdien Stopiņu handbolistes savā laukumā Ulbrokā aizvadīs pusfināla sērijas pirmo spēli pret Jēkabpils sporta skolas komandu.

Latvijas pirmās līgas marta labākais spēlētājs Mareks Šakola divās spēlēs Stopiņu NHK handbolistiem palīdzēja tikt pie viena panākuma, bet pats atzīmējās ar 13 vārtu guvumiem. Stopiņu NHK trīs kārtas līdz beigām ieņem trešo pozīciju pirmās līgas sešu labāko komandu finālturnīrā.

Latvijas čempionāta "Vektrum Sport" labākie spēlētāji saņems dāvanas un kreklu no "Vektrum Sport", savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda – 10-15% atlaidi. "SynotTip" virslīgas mēneša spēlētāji saņem balvu arī no turnīra ģenerālpartnera "SynotTip" sporta bāra.

Iepriekš šosezon mēneša labākā spēlētāja titulu bija izpelnījušies Stopiņu NHK handbolisti Ivita Asare (oktobrī) un Mārtiņš Savickis (novembrī).