05.04.2016 22:10

Saulkrastu basketbola komandai neizdodas iekļūt LBL trešās divīzijas pusfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas ceturtdaļfinālā sērijā Saulkrastu komanda arī otrajā spēlē zaudēja pašreizējiem LBL3 čempioniem Iecavas kluba "Dartija" basketbolistiem un pusfinālā neiekļuva. Līdz ar to saulkrastiešiem sezona ir galā.

Atbildes mačā Iecavā viesiem reālas izredzes atspēlēt sešu punktu deficītu pēc pirmā mača (72:78) izgaisa diezgan ātri. Sākums Saulkrastu klubam izdevās labs (10:5), taču jau pirmās ceturtdaļas beigās "Dartijas" pārsvars bija pietuvojies 20 punktiem (33:14), bet pirmo puslaiku laukuma saimnieki beidza jau ar "plus 31" (60:29).


Pēc pārtraukuma lauzt spēles gaitu viesiem nebija pa spēkam, vienubrīd starpība sasniedza pat 39 punktus, un beigās tika piedzīvota smaga sakāve 66:98. (divu spēļu summā 138:176). Jāpiezīmē, ka pirms gada saulkrastieši izstājās jau LBL astotdaļfināla kārtā.

Saulkrastu komandas rindās rezultatīvākie bija Jānis Lāčaunieks, Edgars Brumermanis un Ģirts Duburs, kuri visi guva pa deviņiem punktiem.

Trešdien LBL3 ceturtdaļfināla atbildes spēli pret Bauskas BJSS/SC "Mēmele" komandu aizvadīs Carnikavas basketbolisti, kuri pirmajā spēlē savās mājās piedzīvoja zaudējumu 70:85.