02.04.2016 16:28

Babītes futbolisti sezonu sāk ar iespaidīgu uzvaru pār Ķekavas "Audu"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes futbolisti sezonu sāk ar iespaidīgu uzvaru pār Ķekavas "Audu" SK "Babīte"

Latvijas "komanda.lv" pirmās līgas futbola čempionāta pirmajā spēlē līgas debitanti sporta kluba "Babīte" futbolisti sestdien savā laukumā Piņķu stadionā guva četrus vārtus un pārliecinoši pieveica Ķekavas futbola klubu "Auda".

Divu Pierīgas klubu savstarpējā cīņā jau otrajā minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Niks Savaļnieks. Desmit minūtes vēlāk otro brīdinājumu izpelnījās "Audas" spēlētājs Edgars Fjodorovs, viņam laukums bija jāatstāj, un Edgars Kārkliņš realizēja 11 metru soda sitienu – 2:0.


Desmit minūtes pirms pārtraukuma E. Kārkliņš sarūgtināja mazākumā palikušos pretiniekus trešo reizi, bet 77. minūtē ar realizētu "pendeli" guva arī ceturtos vārtus, sezonas atklāšanas spēli atzīmējot ar hettriku. Beigu rezultāts – 4:0 SK "Babīte" labā.

Kā zināms, šosezon "komanda.lv" pirmās līgas turnīrā piedalās 15 futbola klubi, tajā skaitā trīs no Pierīgas – bez abiem pieminētajiem vēl arī Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine"/sporta kluba "Super Nova" vienība. Teju turnīra priekšvakarā no dalības atteicās Salaspils komandas, kas čempionātam bija pieteikta ar nosaukumu SK "Kengaroos"/Salaspils FS un kurai sestdien Ogrē bija plānots pirmais mačs pret olainiešiem.

Otrās kārtas spēles paredzētas 9. un 10. aprīlī. Sestdien SK "Babīte" Piņķos uzņems Preiļu BJSS vienību un FK "Auda" Ķekavā – JDFS "Alberts" futbolistus, bet svētdien AFA "Olaine"/SK "Super Nova" savās mājās tiksies ar RTU futbola centra komandu.