14.03.2016 15:22

Ādažu sporta skolas džudisti Latvijas jaunatnes čempionātā izcīnījuši deviņas medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu sporta skolas džudisti Latvijas jaunatnes čempionātā izcīnījuši deviņas medaļas arhīvs

Nedēļas nogalē aizvadītajā Latvijas jaunatnes čempionātā džudo U-14 un U-16 vecuma grupās deviņas godalgas izcīnījuši Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvji. Komandu kopvērtējumā ādažnieki ieņēma piekto vietu 25 klubu konkurencē.

Lielākos panākumus Ādažu BJSS audzēkņi guva sacensībās U-16 vecuma grupā svara kategorijā līdz 46 kilogramiem. Andrejs Rižovs un Gatis Leļevs uzvarēja abās pirmajās cīņās un savā starpā tikās finālā – čempiona titulu izcīnīja Andrejs, bet Gatim sudrabs.


Vēl vienu čempiona titulu Ādažu komandai nodrošināja Elīza Jevstigņejeva sacensībās jaunietēm (U-16, 52 kg). Viņa pieveica visas četras savas pretinieces. Vēl trim Elīzas komandas biedrenēm vicečempioņu tituli – tos ieguva Sofija Koļesņičenko U-14 grupā, kā arī Andra Nika un Dārta Smildziņa U-16 grupā.

Savukārt trīs Ādažu sporta skolas audzēkņi tika pie bronzas medaļām. Tas bija pa spēkam Artūram Kiseļevskim un Valteram Jenertam U-14 grupā, kā arī Valdemāram Gerkem U-16 grupā.

Viena Latvijas čempionāta godalga aizceļoja arī Siguldu U-14 vecuma grupā vieglākajā svara kategorijā (līdz 32 kg) to nopelnīja Bruno Gailāns.