13.03.2016 15:12

Noskaidroti Pierīgas novadu telpu futbola turnīra finālisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Noskaidroti Pierīgas novadu telpu futbola turnīra finālisti arhīvs

Trīspadsmit Pierīgas novadu komandas nedēļas nogalē aizvadīja telpu futbola turnīra priekšsacīkšu spēles, cīnoties par četrām ceļazīmēm uz finālturnīru, kas notiks 20. martā Zaķumuižā. Godalgotās vietas savā starpā izspēlēs Salaspils, Babītes, Ādažu un Ropažu futbolisti.

Finālsacensībām par 1.-4. vietu kvalificējās četru apakšgrupu uzvarētāji, bet otro vietu ieguvēji 20. martā Ulbrokā aizvadīs turnīru ar 5.-8. vietu.


Turnīrā Baldones sporta kompleksā pirmo vietu izcīnīja Babītes novada komanda, kas 2x20 minūšu spēlēs ar 9:3 pieveica mājiniekus baldoniešus un ar 4:1 mārupiešus. Otrajā vietā ierindojās Mārupes novads, kas laukuma saimniekus pārspēja 5:2. Baldones komanda, tāpat kā triju pārējo grupu trešo vietu ieguvēji, noslēguma ierindojās dalītā 9.-12. vietā.

Mālpilī notika vienīgais turnīrs ar četru komandu piedalīšanos, un spēles ritēja 2x15 minūtes. Savu klasi apliecināja pagājušā gada Pierīgas telpu futbola turnīra uzvarētāji ādažnieki, kuri uzvarēja visās trijās spēlēs – 6:0 pret Mālpils novadu, 2:1 pret Sējas novadu un 4:1 pret Siguldas novadu. Siguldieši vinnēja abus pārējos mačus un ierindojās otrajā vietā, trešo ieņēma Sējas futbolisti, bet mālpilieši palika ceturtajā vietā grupā un trīspadsmitajā vietā kopvērtējumā.

Intriģējošākā situācija izvērtās Ulbrokas grupā, kur visām trim komandām bija pa vienai uzvarai un vienam zaudējumam, un vietu sadalījumam bija jārēķina gūtie un zaudētie vārti. Salaspils un Stopiņu novadu komandām arī šī bilance izrādījās vienāda (plus viens), bet salaspilieši bija guvuši par vieniem vārtiem vairāk (astoņi pret mājinieku septiņiem), tādēļ ieņēma pirmo vietu. Trešajā palika Olaines komanda, kam vārtu attiecība bija mīnus divi.

Visbeidzot Zaķumuižas grupā pirmo vietu izcīnīja pērnā gada trešās vietas ieguvēji Ropažu novada futbolisti, kuri ar 4:1 uzvarēja Saulkrastus un ar 6:4 Krimuldu. Krimuldieši savukārt līdz ar panākumu 8:3 pār saulkrastiešiem ieņēma otro vietu un kopā ar Stopiņu, Mārupes un Siguldas novadu komandām aizvadīs turnīru par 5.-8. vietu.