10.03.2016 14:58

Salaspilī noskaidros Baltijas labākās frisbija komandas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī noskaidros Baltijas labākās frisbija komandas Latvijas Frisbija federācija

Sestdien un svētdien Salaspils sporta namā otro gadu pēc kārtas risināsies Baltijas frisbija čempionu kausa izcīņa telpās, kurā piedalīsies labākās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. 12. martā tiks aizvadīti grupu turnīri, bet 13. martā kļūs zināms galīgais vietu sadalījums.

Latvijas Frisbija federācijā informēja, ka Baltijas kausa izcīņā piedalīsies pa četrām vīru un dāmu komandām.


Vīru turnīrā par kausu cīnīsies pēdējo divu gadu Latvijas čempioni un arī pirmā Baltijas čempionu kausa ieguvēji "Salaspils WT" frisbijisti, šāgada Latvijas vicečempioni "Flying Worms" no Ventspils, Lietuvas spēcīgākā komanda "Vorai", kas šogad izcīnīja zeltu starptautiskajā Baltkrievijas turnīrā "Winter Brest", kā arī Igaunijas komanda "FreeFlyers" no Tallinas frisbija kluba.

Dāmu konkurencē šogad startēs Latvijas čempiones Ogres "Moments", pēdējo četru gadu Latvijas čempionāta finālistes, šāgada vicečempiones un pirmā Baltijas čempionu kausa ieguvējas "Salaspils FK" frisbijistes, Igaunijas titulētākā komanda "Lynx" (iepriekš "Sexy Legs") un šīs ziemas sezonas Latvijas Frisbija līgas uzvarētājas "Valmiera Women", kas iespēju piedalīties ieguva Lietuvas komandu atteikuma dēļ.

Aizraujošu frisbiju spēkos ļoti līdzīgu komandu sniegumā būs iespēja vērot gan klātienē Salaspils sporta namā, bet arī tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas youtube kanālā. Sestdien spēles ritēs no plkst. 11 līdz 20, svētdien spēles par trešo vietu – plkst. 11 un 12, fināli – plkst. 13 un 14.