07.03.2016 10:11

Siguldas Pilsētas trasē ziemas sezona vēl nav galā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Evelīna Gasūna Evelīna Gasūna www.infoski.lv

Uz tikko ar mākslīgo sniegu sapūstā kalna nogāzes Pilsētas trasē nedēļas nogalē norisinājās Latvijas kausa izcīņas otrais posms kalnu slēpošanā. Sacensību pirmajā dienā pieaugušie, juniori un jaunieši sacentās milzu slaloma disciplīnā, bet dienu vēlāk demonstrēja meistarību slaloma distancēs.

Dāmu sacensībās abas dienas nepārspēta palika Siguldas sporta skolas un kluba "Ziemeļpols" pārstāve Evelīna Gasūna. Ieva Meldere ierindojās otrajā vietā milzu slalomā, bet slalomā bija trešā, palaižot priekšā arī Lieni Bondari.


Vīru un junioru konkurencē, tāpat kā nedēļu iepriekš Baltijas kausa posmā, pa vienai uzvarai izcīnīja Žaks Gedra un mārupietis Miks Zvejnieks. Žaks bija labākais pirmajā dienā, bet otrajā nefinišēja slaloma otrajā distancē. Savukārt Miks milzu slalomā bija otrais, bet slalomā uzvarēja, nākamajās vietās atstājot Robertu Brišku un jaunāko brāli Dāvi.

Trijās jauniešu grupās abas dienas pēc kārtas pie uzvarām tikt izdevās vienīgi Betijai Burkovskai vecākajā U-16 grupā. Pa vienai pirmajai un otrajai vietai izcīnīja Roberts Beikmanis (U-12), Elīna Zalāne, Katrīna Dzelme un Emīls Ģērmanis (visi U-14).

Pa vienai reizei uz pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa arī siguldiete Samanta Līcīte, Beatrise Jekševica, igaunis Laurs Megi (visi U-12), Marks Truhins (U-14), Alberts Jansons un Mārtiņš Zvīnis (abi U-16).

"Meistaru" vecuma grupās pa vienai uzvarai guva Žaklīna Frickausa, Jana Zvejniece, Jānis Korde un Pauls Stēga.