02.03.2016 14:29

VIDEO: Meiteņu futbola čempionātā Olainē mājinieces nopelna bronzu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
VIDEO: Meiteņu futbola čempionātā Olainē mājinieces nopelna bronzu Latvijas Futbola federācija

Olaines sporta namā aizvadīts Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta pēdējais posms U-12 vecuma grupā 2004./2005. gadā dzimušām futbolistēm. Mājinieces sezonu noslēdza godam, septiņu komandu konkurencē izcīnot trešo vietu un summā piekāpjoties vienīgi galvaspilsētas vienībām.

Mazās olainietes čempionātā aizvadīja sešas spēles, izcīnīja trīs uzvaras, divreiz nospēlēja neizšķirti un piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, gūstot 29 vārtus un ielaižot septiņus. Summā Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" komandai 11 punkti – par diviem mazāk nekā čempionēm futbola skolas "Metta"/OSC spēlētājām un par vienu mazāk nekā otrās vietas ieguvējām Rīgas Futbola skolas audzēknēm.


Par labāko spēlētāju Olaines vienības rindās atzina Everitu Evertovsku. Kā norāda rīkotāji, visas komandas demonstrēja cīņassparu un neatlaidību laukumā, bet pats galvenais – neslēpa patiesas emocijas pēc gūtajiem vārtiem vai piedzīvotajiem zaudējumiem, vēlreiz apliecinot gan treneriem, gan līdzjutējiem, ka sieviešu futbols ir emocijām bagāts sporta veids.

AFA "Olaine" futbolistes pagājušās nedēļas nogalē noslēdza arī Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezonu vecākajā grupā (2001. g.dz. un vecākas). Astoņu komandu konkurencē viņas ierindojās sestajā vietā, bet par labāko spēlētāju savā vienībā tika atzīta Aija Stivriška.

"Apriņķis.lv" jau ziņoja, ka Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā U-14 vecuma grupas finālturnīrā AFA "Olaine" meitenes izcīnīja trešo vietu.