27.02.2016 17:37

Pierīgas novadu zemledus makšķerēšanas sacensībās vislabāk veicas krimuldiešiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas novadu zemledus makšķerēšanas sacensībās vislabāk veicas krimuldiešiem arhīvs

Sestdien Alauksta ezerā notika Pierīgas novadu sporta spēļu sacensības zemledus makšķerēšanā, kurās šoreiz piedalījās deviņu Pierīgas novadu pārstāvji. Trešo gadu pēc kārtas pirmo vietu izcīnīja Krimuldas novada komanda.

Sacensību nolikums paredzēja, ka katru komandu pārstāv četri dalībnieki. Sacensības notika četros atsevišķos sektoros – katrā pa vienam dalībniekam no komandas. Katrā sektorā rezultāti tika noteikti atsevišķi, un uzvarētāji komandu vērtējumā tika noteikti, summējot atsevišķas vietas.


Tāpat kā pēdējos divos gados, meistarīgākie un veiksmīgākie atkal izrādījās Krimuldas novada zemledus makšķernieki, kuru iegūtās vietas sektoros saskaitot, summā sanāca pieci punkti. Otrajā vietā ierindojās Olaines novada pārstāvji (13 p.) un trešajā – Sējas novada komanda (14 p.). Viņiem sekoja Mālpils novads (17 p.), Stopiņu novads (24 p.), Saulkrastu novads (26 p.), Ropažu novads (26 p.), Mārupes novads (27 p.) un Salaspils novads (28 p.).

Individuāli vislielāko lomu izvilka un zelta medaļu nopelnīja Arturs Berdinskis no Krimuldas, kura kontā 3 kilogrami un 39 grami zivju. Otrais un trešais bija I. Balodis no Olaines (2 kg 144 grami) un E. Kazaks no Sējas (1 kg 979 grami), informēja Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldē.

Pierīgas spēļu kopvērtējumā pēc pirmajām četrām sacensībām pārliecinoši priekšgalā izvirzījies Salaspils novads – 65 punkti (pirmās vietas dambretē un galda tenisā, ceturtā šahā). Babītes novadam ir 48 punkti, Stopiņu novadam 46, Ropažiem 43, Baldonei 40, Mārupei 39 un Saulkrastiem 36 punkti. 12. un 13. martā notiks Pierīgas novadu sporta spēļu priekšsacīkšu turnīri telpu futbolā, fināli paredzēti nedēļu vēlāk.