26.02.2016 10:07

FK "Ķekava" florbolistes pirms cīņas ar "buldodzēm" pārspēj "lauvas"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" florbolistes pirms cīņas ar "buldodzēm" pārspēj "lauvas" www.floorball.org

Latvijas dāmu florbola virslīgas turnīrā kārtējo uzvaru guvušas FK "Ķekava" florbolistes, kuras grūtā cīņā pārspēja "Rīgas lauvas". Nākamā spēle ķekavietēm paredzēta sestdien pret novadniecēm – "Ķekavas Bulldogs" vienību. Vairākas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas Rīgas atklātajā florbola čempionātā vīriem.

"Rīgas lauvu" un FK "Ķekava" spēlē sāncenses pārmaiņu izvirzījās vadībā, un vēl trešās trešdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts 5:5. Tad nepilnu triju minūšu laikā ķekavietēm izdevās divreiz ieraidīt bumbiņu pretinieču vārtos, un atlikušajā laikā rīdzinieces spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu metienu – 7:6 FK "Ķekava" labā. Uzvarētāju rindās ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Ieva Jurkāne.


Divas kārtas līdz virslīgas pamatturnīra beigām tabulas galvgalā florbola klubam "Ķekava" un Kocēnu "Rubenei" ir pa 46 punktiem. Piekto vietu ar 15 punktiem ieņem "Ķekavas Bulldogs" komanda, kas sestdien plkst. 16 Ķekavas sporta klubā būs FK "Ķekava" nākamās pretinieces.

Par Rīgas atklātā florbola čempionāta vīriem Superlīgas turnīra vienīgajiem līderiem ar 19 punktiem kļuvuši FK "Ikšķile" florbolisti, kuri ceturtdien viesos ar 4:2 pārspēja Carnikavas florbola klubu. Punkts mazāk ir "Saulkalne S" vienībai, kas mačā pret "Nūjas.lv" komandu atspēlēja triju vārtu deficītu, taču piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā – 5:6. Carnikavieši ar deviņiem punktiem ieņem sesto pozīciju.

Cerību līgas turnīrā "Inčukalns/Coyoti" klubs ar 7:4 uzvarēja "Oligarhus" un tabulā pakāpās uz ceturto vietu.