23.02.2016 12:41

Stiprinieki Inčukalnā ceļ savu svaru

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Stiprinieki Inčukalnā ceļ savu svaru www.sp.lv

Trīspadsmit komandu pārstāvji, tajā skaitā no Siguldas un Ķekavas, piedalījušies Inčukalna sporta kompleksā notikušajā novada čempionātā un Latvijas kausa izcīņas trešajā posmā svara stieņa spiešanā guļus. Dalībnieku uzdevums bija pēc iespējas vairāk reižu uzspiest stieni paša sportista personīgajā svarā.

Labākie un labākās tika noteikti vairākās vecuma grupās un svara kategorijās. Jauniešu kategorijā (1999. g.dz. un jaunāki) izcēlās Siguldas kluba "Panatta Fitness" pārstāvji. Absolūti labāko rezultātu (20 reizes) uzrādīja baušķenieks Erlends Līkais, bet otro vietu ar 16 reizēm dalīja siguldieši Leonards Zaltāns un Eduards Ričards Šķesteris.


Junioru grupā 19–23 gadus veciem dalībniekiem svara kategorijā līdz 83 kilogramiem otro vietu izcīnīja Artūrs Šutovs no Ķekavas spēka sporta veidu kluba "Spēka Pasaule" (23 reizes), bet trešais bija Emīls Ločmelis no Siguldas "Panatta Fitness" (21). A. Šutova uzrādītais rezultāts arī bija trešais absolūti labākais šajā vecuma grupā.

Pieticīga bija Pierīgas spēkavīri pārstāvniecība vīru jeb "Open" konkurencē, kurā labāko rezultātu – 38 reizes – sasniedza Jānis Steļmahs no Valmieras kluba "Spēka Pasaule". Toties veterānu vecuma grupā virs 50 gadiem trešo vietu svara kategorijā līdz 105 kg ieguva Aivars Kalniņš no Siguldas, kurš stieni uzspieda 13 reizes.

Komandu vērtējumā Siguldas kluba "Panatta Fitness" ieņēma ceturto vietu, bet Ķekavas "Spēka Pasaule" vienpadsmito vietu.