22.02.2016 15:32

FOTO: Salaspilieši labākie Pierīgā arī galda tenisa turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas novadu sporta spēļu laureāti – Salaspils, Stopiņu un Babītes galda tenisisti Pierīgas novadu sporta spēļu laureāti – Salaspils, Stopiņu un Babītes galda tenisisti Ropažu sporta centrs

Divas uzvaras divu dienu laikā Pierīgas novadu sporta spēlēs izcīnījuši Salaspils novada pārstāvji. Dienu pēc pirmās vietas dambretes turnīrā pašu mājās salaspilieši triumfēja arī galda tenisa sacensībās, kas notika Ulbrokas sporta kompleksā.

Galda tenisa turnīrs Ulbrokā bija pulcējis septiņu Pierīgas novadu komandas, bet galvenā cīņa, kā jau pēdējos gados ierasts, ritēja starp Salaspils sportistiem un mājiniekiem stopiņiešiem, kuriem pērn bija izdevies pārtraukt kaimiņu triju gadu uzvaru sēriju.


Apakšgrupu turnīros salaspilieši izcīnīja uzvaras visos trijos mačos (4:0 pār Saulkrastiem un Babīti un 4:1 pār Mārupi). Savukārt Stopiņu galda tenisisti ar vienādu 4:1 rezultātu pieveica Baldones un Ropažu komandas. Finālturnīrā par 1.–4. vietu, ņemot līdzi savstarpējo maču rezultātus, iekļuva arī apakšgrupu otro vietu ieguvēji no Babītes un Ropažiem.

Izšķirošajās cīņās par godalgotajām vietām Salaspils komanda ar 4:0 pārliecinoši uzvarēja Ropažus un ar 4:1 Stopiņu novadu. Mājinieki izcīnīja otro vietu līdz ar uzvaru 4:2 pār Babītes novada galda tenisistiem, kuri savukārt ar 4:1 pārspēja ropažniekus un ieņēma trešo vietu.

Pierīgas čempionu titulu Salaspils komandai nodrošināja Dainis Reinholds, Reinis Kasparāns, Vadims Berežkovs un Kristīne Berežkova. Otrajā vietā Stopiņu novada galda tenisisti Jānis Cīrulis, Sergejs Medvedjevs, Aleksandrs Maskaļonaks un Ilona Misjuna, trešajā – Jurijs Polozovs, Jurijs Stepanovs, Aleksejs Bikovs un Marina Rikovska no Babītes.

Finālturnīrā par 5.–7. vietu katrai no trim komandām beigās bija pa vienai uzvarai un vienam zaudējumam, turklāt visi trīs mači bija beigušies ar vienādu 4:2 rezultātu. Vietu sadalījumam bija jārēķina uzvarētie un zaudētie seti, un, pēc šīs bilances, piektajā vietā ierindojās Baldone (22:21), sestajā Mārupe (23:23) un septītajā Saulkrasti (20:21).

Šosestdien Alauksta ezerā notiks Pierīgas novadu sporta spēļu sacensības zemledus makšķerēšanā.

Iepriekš:

FOTO: Pierīgas labākie dambretisti sacenšas Salaspilī, uzvar mājinieki