19.02.2016 14:16

Olaines futbolisti kļuvuši par Rīgas čempionāta otrās līgas čempioniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolisti kļuvuši par Rīgas čempionāta otrās līgas čempioniem Rīgas Futbola federācija

Līdz ar kārtējo uzvaru Olaines komanda ceturtdien kārtu pirms turnīra beigām nodrošinājusi pirmo vietu Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā līgā. 13 spēlēs olainieši izcīnījuši desmit uzvaras, vienu spēli beiguši neizšķirti un piedzīvojuši tikai divus zaudējumus.

Pēdējās divās spēlēs Olaines telpu futbola komanda ar vienādu 3:0 rezultātu savās mājās Olaines 2. vidusskolā pārspēja "USB" un viesos "Regvardy" vienības. Pa vieniem vārtiem šajās spēlēs guva Aleksandrs Mihailovs, kurš ar 28 precīziem sitieniem ir Rīgas čempionāta otrās līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā (trešais ar 26 vārtiem ir viņa kolēģis Vladislavs Medvedins).


Trīspadsmit spēlēs olainieši nopelnījuši 31 punktu un kļuvuši neaizsniedzami sāncenšiem – tuvākie no viņiem atpaliek par 14 punktiem. Pēdējā spēle otrās līgas čempioniem paredzēta 1. martā.

Rīgas čempionāta trešajā līgā zaudējumu 2:3 pret "Husky/LSPA" komandu piedzīvojuši Stopiņu futbolisti, kuri līdz ar to šķīrušies no izredzēm uz čempionu titulu.

Līdz sezonas beigām viņiem atlikušas divas spēles, un no līdervienības "Estoty/Joma Team" viņus šķir 12 punkti. Divi punkti mazāk ir "Medical Group DENS" futbolistiem, kuriem vēl ir trīs spēles rezervē.