17.02.2016 12:52

Salaspils handbolisti pēdējās sekundēs piedzīvo trešo zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils handbolisti pēdējās sekundēs piedzīvo trešo zaudējumu www.facebook.com/HKSalaspils

Trešo zaudējumu Latvijas pirmās līgas Gandarījuma kausa izcīņas turnīrā par 7.-12.vietu piedzīvojuši Salaspils/"Mērnieks ZM" kluba handbolisti. Savā laukumā Salaspils sporta namā viņi dramatiskā cīņā piekāpās "RTU-Seniori" vienībai.

Pirmā puslaika lielāko daļu salaspilieši bija vadībā ar dažu vārtu pārsvaru un pārtraukumā devās, kad tablo vēstīja 14:12 viņu labā. Tomēr pēc atpūtas pretinieki, pārsvarā 40–50 gadus veci handbola entuziasti, pārņēma vadību un otrā puslaika vidū panāca arī četru vārtu pārsvaru (21:17).


Pamatlaika priekšpēdējā minūtē Salaspils/"Mērnieks ZM" handbolistiem pat izdevās panākt izlīdzinājumu, taču seniori pēdējā uzbrukumā desmit sekundes līdz beigām guva uzvaras vārtus – 23:24. Laukuma saimnieku labā Nils Remess realizēja sešus un Aleksandrs Naļivaiko piecus metienus.

"RTU-Seniori" komandai šis bija otrais panākums pirmās līgas otrā posma spēlēs, bet salaspilieši piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un ir vienīgie sešu klubu turnīrā, kuri pagaidām nav tikuši pie punktiem.