16.02.2016 10:47

Carnikavieši uzvar basketbolā, zaudē florbolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavieši uzvar basketbolā, zaudē florbolā arhīvs

Pirmdien vakarā vienā laikā kārtējās spēles aizvadīja divi Carnikavas klubi – basketbolisti LBL trešās divīzijas turnīrā savā laukumā uzņēma bērnu un jauniešu basketbola skolas "Rīga"/"Rīdzene" otro komandu, bet florbolisti Rīgas atklātā florbola čempionāta mačā viesos tikās ar "RF Blice" vienību.

Carnikavas basketbola komanda, kas ir pārliecinoša līdere turnīrā par 11.–19.vietu, teju visas 40 minūtēs ar rīdziniekiem cīnījās punkts punktā. Uzvaru 82:77 viņiem palīdzēja izcīnīt izšķirošais izrāviens 10:0 ceturtās ceturtdaļas sākumā, kā arī Jāņa Ābola teicamā spēle. Viņš pēdējā pusminūtē, kad rezultāts bija tikai 78:77, realizēja visus četrus soda metienus un spēli beidza ar 37 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. Rolands Dovgjallo pievienoja 11 punktus.


Otrā posma turnīra tabulā carnikaviešiem nu ir 11 uzvaras 12 spēlēs un pārliecinoša pirmā (respektīvi vienpadsmitā) vieta, kas garantē vietu izslēgšanas turnīrā. Otrajā vietā esošā OC "Limbaži-2" vienība atpaliek par trim uzvarām.

Sliktāk klājās Carnikavas florbola klubam, kas mačā pret "RF Blice" florbolistiem, pirmajā trešdaļā nonācis zaudētājos 0:2, beigās piedzīvoja neveiksmi 3:4. Rīgas čempionāta Superlīgas turnīrā carnikavieši ar deviņiem punktiem deviņās spēlēs ieņem sesto vietu.