11.02.2016 15:02

Florbola klubs "Ulbroka/FS Masters" izslēgšanas spēlēm būšot gatavs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbola klubs "Ulbroka/FS Masters" izslēgšanas spēlēm būšot gatavs Latvijas Florbola savienība

Ulbrokas/FS "Masters" florbola kluba uzbrucējs Kaspars Šķēls prognozē, ka komanda virslīgas čempionāta izslēgšanas turnīrā laukumā varēs sūtīt optimālo sastāvu. Komandas progresu, salīdzinot ar citiem gadiem, 26 gadus vecais florbolists skaidro ar veiksmīgu jaunatnes sistēmas darbu un sastāva pastiprināšanos.

Pirms "Elvi" līgas pamatturnīra pēdējās kārtas, kas paredzēta šīs nedēļas nogalē, Ulbrokas/florbola skolas "Masters" vienība ir turnīra tabulas otrajā vietā. Ulbrokieši aizvadījuši 21 spēli, no kurām sešās uzvarētāji noskaidroti tikai papildlaikā vai pēcspēles metienos, turklāt visās šajās cīņās ulbrokieši guvuši uzvaru.


"Patiesībā viss sākas ar to, ka paši daudzās spēlēs galotnes esam "atdevuši". Ja neskaita abas spēles pret "Lielvārdi", kurās paši izglābāmies no zaudējuma pamatlaikā, pārējos gadījumos esam nospēlējuši slikti tieši pēdējās minūtēs," intervijā Latvijas Florbola savienības vietnei apgalvo Kaspars Šķēls, kurš savā komandā šosezon ir rezultatīvākais spēlētājs (20 spēlēs 29 vārti un 22 rezultatīvas piespēles).

"Pamatlaika izskaņā ielaistie vārti liek aizvadīt pagarinājumu, bez kura noteikti būtu varējuši arī iztikt. Līdz ar to iznāk, ka šo te vienu punktu mēs pretiniekiem uzdāvinām, nevis viņi paši to izcīna. Manuprāt, beigu beigās tomēr uzvaram tāpēc, ka spēles pamatlaika galotnē izlaistā uzvara pamatīgi sadusmo komandu – darām visu, lai tomēr iegūtu divus punktus, nevis samierināmies tikai ar vienu." Jāpiezīmē, ka pirms pēdējās kārtas otro vietu no sestās šķir tikai trīs punkti.

K. Šķēls intervijā uzteic savas komandas māku saņemties pirms cīņām ar vadošajām komandām, taču pagaidām grūtāk ejot pret "uz papīra" vājākiem sāncenšiem. "Spējam nokomplektēt trīs spēcīgas maiņas, kuras lielākoties arī sūtam laukumā. Noteikti jāpiemin, ka izcili darbojas mūsu jaunatnes sistēma – šajā ziņā vienmēr esam starp labākajiem. Ir izauguši spēlētāji, kuri pamazām papildus savam tehniskajam varējumam uzkrājuši arī pieredzi, tāpēc spēj dot vērā ņemamu pienesumu laukumā."

"Izslēgšanas spēles sāksim ļoti optimālā sastāvā, jo spēlētāji sāk atgriezties no traumēto rindām. Ņemot vērā to, kas pašlaik novērojams regulārajā turnīrā, ir skaidrs, ka arī izslēgšanas spēles būs ļoti interesantas, un mēs tām esam gatavi," sola "Ulbroka/FS Masters" uzbrukuma līderis, kurš novembrī tika atzīts par virslīgas čempionāta labāko spēlētāju.