05.02.2016 11:57

Florbolisti svin uzvaras Carnikavā un Ikšķilē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbolisti svin uzvaras Carnikavā un Ikšķilē arhīvs

Šonedēļ atsākušās Rīgas atklāta florbola čempionāta spēles – pirmās kārtas cīņas aizvadījušas gan Superlīgā, gan Cerību līgā spēlējošās Pierīgas komandas. Ar uzvarām otro posmu sāka Carnikavas un Ikšķiles florbola klubi.

FK "Ikšķile" savā laukumā uzņēma Armijas florbola klubu, pirmajā trešdaļā guva piecus vārtus, neielaižot nevienus, un aizvadīja spēli līdz uzvarai 7:4. Četrus vārtus mājinieku labā guva Raimonds Zemzāle.


Carnikavas florbolisti divu vadošās grupas tabulas lejasgala komandu savstarpējā cīņā tikās ar "dtg.lv" vienību un izcīnīja uzvaru 8:4. Līdzīgi kā ikšķilieši, arī viņi izšķirošo pārsvaru iekrāja vienas trešdaļas laikā – šinī gadījumā otrajā periodā, kurā iemeta piecus vārtus.

Superlīgas turnīra tabulā otro vietu ar 14 punktiem saglabā "Saulkalne S" komanda, kas šajā kārtā bija brīva. Punkts vairāk ir līderiem "Nūjas.lv" florbolistiem, bet punkts mazāk – FK "Ikšķile". Carnikavas klubs ar septiņiem punktiem ieņem sesto vietu septiņu komandu konkurencē.

Rangā zemāk esošo komandu turnīrā Cerību līgā, kurā cīņa rit par divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru, "Inčukalns/Coyoti" komanda ceturtdien pirmajā spēlē piedzīvoja smagu zaudējumu 3:9 pret "ZVĢ/Blindsave" vienību. Turnīra tabulā "koijoti" pagaidām ieņem ceturto pozīciju (8 p.), par astoņiem punktiem atpaliekot no pēdējā mača pāridarītājiem, kuri ir arī Cerību līgas līderi.