02.02.2016 12:14

Latvijas Frisbija līgas vīru turnīrā turpina dominēt Salaspils komanda

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas Frisbija līgas vīru turnīrā turpina dominēt Salaspils komanda arhīvs

Pagājušajā svētdienā tika aizvadīts priekšpēdējais šīs sezonas Latvijas Frisbija līgas posms. Vīriešu turnīra spēcīgākajā pirmajā grupā vēl arvien nepārspēta līdera pozīciju saglabā "Salaspils WT" frisbijisti.

Latvijas Frisbija līgas spēcīgākās komandas vīriešu divīzijā spēkiem mērojās Ventspilī, Pārventas sporta hallē. Rīkotāju informācija liecina, ka bez zaudējumiem šo posmu noslēdza abas vadošās vīriešu komandas – "Salaspils WT" un "Hardcore Ultimate". Salaspilieši guva kārtējās divas uzvaras pār Ventspils komandām – ar 13:6 pieveica "UltiManiacs" vienību un ar 13:10 "Flying Worms". Savukārt "Hardcore Ultimate" guva trīs panākumus.


Tas nozīmē, ka Frisbija līgas uzvarētāji tiks noskaidroti pēdējā posmā, kas norisināsies Ogrē 13. februārī. Līdz tam "Salaspils WT" komandai ir astoņas uzvaras astoņās spēlēs, bet rīdziniekiem – viena uzvara mazāk. Galvenajiem pretendentiem uz čempionu titulu būs jātiekas savā starpā.

Kocēnu sporta namā norisinājās Latvijas Frisbija līgas posms sieviešu divīzijas un vīriešu divīzijas otrās grupas komandām – šajā turnīrā piedalījās trīs Salaspils frisbija komandas, katra aizvadot pa divām cīņām.

Vīru turnīrā Salaspils frisbija kluba junioru vienība ar 5:12 piekāpās Daugavpils Universitātei, ar 11:8 pārspēja "Sirocco Ultimate" komandu – šīs salaspiliešiem bija pirmā uzvara septiņās spēlēs, kas gan turnīra tabulā neļauj pakāpties augstāk par pēdējo sesto vietu.

"Salaspils FK" un "Salaspils JR" meiteņu komandu savstarpējā cīņā pārliecinoši labākas bija pieredzējušākās "Salaspils FK" spēlētājas (13:0). Bet pēc tam novadnieces piedzīvoja pa vienam zaudējumam pret turnīra līderēm – attiecīgi "Valmiera Women" 11:12 un Ogres "Momentu" 5:13.

Dāmu turnīra tabulā "Salaspils FK" (4-6) un "Salaspils JR" (0-9) ieņem divas pēdējās pozīcijas – ceturto un piekto. Latvijas Frisbija līgas dāmu turnīrs noslēgsies 21. februārī Rīgā.