01.02.2016 11:24

Siguldas un Rīgas badmintonisti dominē LABL ceturtajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas un Rīgas badmintonisti dominē LABL ceturtajā posmā Siguldas badmintona klubs

Siguldā aizvadītas Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) ceturtās kārtas spēles. Cīņas ritēja ne tikai par uzvarām turnīros un augstākām vietām LABL kopvērtējumā, bet arī par reitinga punktiem, lai kvalificētos šīs nedēļas beigās Valkā paredzētajam Latvijas badmintona čempionātam.

Jau ne pirmo reizi LABL posmos uzvaras visos trijos vienspēļu un dubultspēļu turnīros izcīnīja Siguldas badmintona kluba pārstāve Jekaterina Romanova. Individuālā turnīra finālā viņa ar 21:7, 21:18 pārspēja Olgu Mihailovu no RTU/LIPS/Baloži komandas, dubultspēļu finālā pārī ar Liānu Lenceviču uzvarēja Grietu Jermacani un Anitu Švalbi 21:10, 21:6, bet jaukto dubultspēļu turnīrā izcīnīja pirmo vietu pārī ar Gunti Lavrinoviču, finālā pieveicot Andi Bērziņu un Zani Brenci 21:7, 21:14.


Dāmu vienspēļu turnīra finālā par trešo vietu vēl vienā Siguldas un Baložu badmintona klubu pārstāvju duelī Liāna Lenceviča ar 19:21, 21:8, 21:4 pārspēja Diānu Stogniju, kura savukārt ieņēma trešo vietu dubultspēlēs kopā ar Olgu Mihailovu.

Vīru A grupas turnīros dominēja rīdzinieki. Vienspēļu finālā Reinis Krauklis ar 21:10, 21;11 pieveica siguldieti Kristapu Kalniņu, bet dubultspēļu izšķirošajā mačā Edijs Līviņš un Toms Preinbergs sīvā cīņā uzvarēja Reinis Kraukli un Gunti Lavrinoviču 19:21, 24:22, 21:14.

B grupas turnīrā attiecīgi pirmo un trešo vietu ieguva Siguldas badmintona kluba pārstāvji Uvis Raivis Kronenbergs un Toms Nuķis, C grupas finālā Raimonds Šauva no badmintona kluba "Alberta" pārspēja Renāru Reklaiti no RTU/LIPS/Baloži komandas, bet B grupas turnīra finālā daiļa dzimumam pārstāvēm Linda Bome no Salaspils badmintona kluba piekāpās Polīnai Baskovai no Igaunijas.

Atlikušie divi LABL posmi paredzēti 5. un 6. martā Siguldā, kā arī 16. un 17. aprīlī Inčukalnā.