31.01.2016 17:54

Ulbrokas florbolistiem septītā uzvara pēc kārtas un atgūts vicelīderu tituls

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolistiem septītā uzvara pēc kārtas un atgūts vicelīderu tituls arhīvs

Vienu kārtu pirms "Elvi" florbola līgas priekšsacīkšu turnīra beigām Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komanda atgriezusies turnīra tabulas otrajā vietā. Svētdien Ulbrokas florbolisti savā laukumā pārliecinoši pieveica sporta klubu "Pārgauja", uzvaru sēriju pagarinot līdz septiņām spēlēm. Kārtējais panākums arī FK "Ķekava" dāmu komandai.

Spēlē Ulbrokas sporta kompleksā laukuma saimnieki pirmie zaudēja vārtus, taču pēc tam guva deviņus pēc kārtas un aizvadīja spēli līdz uzvarai 11:6. Trīs vārtus uzvarētājiem guva Kārlis Bulāns, pa diviem – Ēriks Akulovs un Toms Niedre.


Kārtējo neveiksmi spēles izskaņā nedēļas nogalē piedzīvoja virslīgas turnīra pastarīši "Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kuri ar 4:8 piekāpās "Mogo-RTU/Rockets" vienībai, kaut trešajā trešdaļā starpība vēl bija minimāla (4:5). Divus vārtus ķekaviešu labā guva Jānis Liepa, bet Klāvam Jansonam viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles.

Turnīra tabulā pirms pēdējās kārtas Ulbroka/FS "Masters" ar 42 punktiem ir otrajā vietā 13 punktus aiz pamatturnīra uzvarētājiem Lielvārdes florbolistiem. Tikpat punktu ir arī Cēsu "Lekringam". Savukārt "Ķekavas Bulldogs" ar deviņiem punktiem un divām atlikušām spēlēm ir pēdējā 12. vietā sešus punktus aiz priekšā esošā florbola kluba "Bauska".

Dāmu virslīgas čempionātā abi Ķekavas klubi turpināja šosezon ierastajā režīmā – FK "Ķekava" florbolistēm uzvara, "Ķekavas Bulldogs" zaudējums.

FK "Ķekava" viesos ar 8:2 apspēlēja pēdējā vietā esošo Liepājas Universitātes komandu. Pa trim rezultativitātes punktiem (1+2) nopelnīja Ieva Jurkāne un Zanda Bergmane. Savukārt "buldodzes" Ķekavā uzņēma valsts čempiones Kocēnu "Rubenes" florbolistes un – līdzīgi kā kluba biedri vīru turnīrā – ielaida pēdējos trīs vārtus spēlē un zaudēja 2:5.

Turnīra tabulā FK "Ķekava" ar 37 punktiem 13 spēlēs joprojām ir līderes, bet "Ķekavas Bulldogs" ar 15 punktiem 15 spēlēs saglabā piekto vietu. Jau otrdien abi Ķekavas florbola klubi trešo reizi sezonā tiksies savā starpā.

Viena spēle ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadīta arī Latvijas pirmajā līgā. Līdz otrās trešdaļas beigām panākuši 6:1 pārsvaru, Saulkalnes florbolisti izbraukumā ar 6:4 pārspēja Cēsu "Lekrings-1" vienību. Divus vārtus guva Oskars Vāvers, bet Ričards Bringins savāca četrus punktus (1+3).

Cīņā par četrām vietām izslēgšanas turnīrā Saulkalnes komandai, kurai vēl atlikuši trīs mači. ir 25 punkti un piektā pozīcija. Priekšā esošais FK "JeNo-1" ir trīs punkti vairāk un viena spēle rezervē, bet trešajā vietā esošajam sporta klubam "Babīte" ir 31 punkts.