28.01.2016 15:51

Olaines un Stopiņu komandas veiksmīgi atsākušas spēles Rīgas telpu futbola čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines un Stopiņu komandas veiksmīgi atsākušas spēles Rīgas telpu futbola čempionātā arhīvs

Rīgas telpu futbola čempionāta otrās un trešās līgas turnīros sākušās otrā posma spēles. Spēcīgāko komandu finālturnīros starp līdervienībām ir Pierīgas klubi no Olaines un Stopiņiem.

Otrās līgas turnīrā par 1.–8. vietu pirmajā vietā atrodas Olaines futbolisti, kuriem, ņemot vērā pirmajā posma aizvadīto savstarpējo spēļu rezultātus, ir piecas uzvaras septiņās spēlēs un 16 punkti. Pēdējā cīņā viņi pārliecinoši ar 7:3 pieveica savus tuvākos sekotājus komandu "Akela kļūdījās", kas nu olainiešiem zaudē trīs punktus.


Nākamo spēli līderi aizvadīs 2. februārī savā laukumā Olaines 2.vidusskolā pret "RegVardy" vienību.

Trešās līgas turnīrā par 1.–8. vietu otro pozīciju pagaidām ieņem Stopiņu telpu futbola komanda. Rīgas čempionāta otro posmu ulbrokieši sākuši ar trim uzvarām pēc kārtas – 4:0 un 6:2 pār FK "Laikmets", kā arī 5:2 pār "Husky/LSPA".

Nākamā spēle viņiem paredzēta 3. februārī, kad Ulbrokas sporta kompleksā viesosies turnīra līderi "Estoty/Joma Team" futbolisti – abus nākamos sāncenšus šķir trīs punkti.

Starp līderiem trešajā līgā – gan turnīrā par 9.–16. vietu – ir Ķekavas telpu futbola komanda, kas pirmajā posmā savāca 15 punktus, bet otro sāka ar zaudējumu "Riga United" vienībai 1:3. No līderiem "Napalm" futbolistiem otrajā pozīcijā esošos ķekaviešus šķir deviņi punkti, tiesa, konkurenti aizvadījuši divas spēles vairāk.

Jau piektdien plkst. 21.15 Ķekavas sporta klubā laukuma saimnieki mēģinās revanšēties "Riga United" futbolistiem.