21.01.2016 23:07

Ķekavas florbolistes savās mājās savalda "Rīgas lauvas"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbolistes savās mājās savalda "Rīgas lauvas" www.floorball.org

"Elvi" dāmu florbola līgas līderes FK "Ķekava" florbolistes pārsvaru pār tuvākajām sekotājām turnīra tabulā Kocēnu "Rubeni" palielinājušas līdz divpadsmit punktiem. Ceturtdien ķekavietes savā laukumā pieveica "Rīgas lauvas".

Pēc nospēlētām divām trešdaļām rezultāts vēl bija neizšķirts 2:2. Taču trešā perioda sākumā divarpus minūšu laikā Ķekavas florbolistes trīs reizes ieraidīja bumbiņu pretinieču vārtos un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 7:3. FK "Ķekava" sastāvā ar trim precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Elīza Elizabete Bērziņa.


Turnīra tabulā Ķekavas klubam nu ir 34 punkti 12 spēlēs. Otrajā vietā esošajai "Rubenei" ir 22 punkti desmit spēlēs, "Rīgas lauvas" ar 17 punktiem ieņem ceturto vietu, par pieciem punktiem apsteidzot "Ķekavas Bulldogs" komandu.

Viena spēle ar Pierīgas komandas piedalīšanos notikusi Latvijas pirmajā līgā vīriem. Saulkalnes un Rīgas Stradiņa universitātes florbolistu spēlē četras reizes tika fiksēts neizšķirts rezultāts, bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki ar 3:2 izrādījās RSU studenti – 4:5.

Centra grupas turnīra tabulā cīņā par četrām vietām izslēgšanas turnīrā ceturtie ar 25 punktiem 15 spēlēs ir Babītes florbolisti, bet vienu vietu zemāk ir Saulkalnes komanda, kurai ir 22 punkti 14 mačos.