18.01.2016 10:17

Stopiņu handbolistēm jau ducis nezaudētu spēļu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistēm jau ducis nezaudētu spēļu arhīvs

Desmit uzvaras un divi neizšķirti – tāda ir Stopiņu novada dāmu handbola komandas bilance šīs sezonas Latvijas čempionātā. Vienu no grūtākajām uzvarām turnīra līderes svinēja nedēļas nogalē pār Jēkabpils sporta skolas komandu.

Pirmajā puslaikā tabulas ceturtajā vietā esošās jēkabpilietes panāca piecu vārtu starpību (8:3, 12:7), un tikai otrā puslaika sākumā viešņas pirmo reizi spēja izlīdzināt rezultātu (14:14). Tad Stopiņu komandas izpildījumā sekoja straujš 11:2 izrāviens, un otrā puslaika vidū spēles liktenis bija izlemts. Beigās starpība nedaudz saruka, un cīņa beidzās 28:24 Stopiņu NHK labā.


Uzvarētājām Elita Ekkerte un Ivita Asare guva pa septiņiem vārtiem.

Sesto zaudējumu pēc kārtas svētdien piedzīvoja Salaspils sporta skolas handbolistes, kuras ar 23:30 piekāpās "REIR Dobele" komandai. Izšķirošais izrādījās jau pirmais puslaiks, kad dobelnieces no 4:4 panāca17:8 savā labā. Salaspils vienības rindās rezultatīvākā ar astoņiem precīziem metieniem bija Renāte Salmane.

Virslīgas turnīra tabulā pārliecinošas līderpozīcijas, tuvākās sekotājas apsteidzot par septiņiem punktiem, saglabā Stopiņu handbolistes – 22 punkti 12 spēlēs. Salaspils sporta skolas komandai ir seši punkti 11 mačos un priekšpēdējā piektā vieta.