17.01.2016 20:52

Ulbrokas florbolisti atspēlējas un pārspēj turnīra līderus (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti atspēlējas un pārspēj turnīra līderus (papildināta) Latvijas Florbola savienība

Aizraujošā "Elvi" florbola līgas līdergrupas komandu cīņā svētdien Ulbrokas sporta kompleksā Ulbrokas/florbola skolas "Masters" spēlētāji pēcspēles metienu sērijā ar 8:7 pārspēja turnīra līderus Lielvārdes florbolistus. Kārtējās cīņas nedēļas nogalē aizvadījušas arī citas Pierīgas komandas.

Ulbrokā mājinieki cīņas gaitā vairākas reizes nonāca zaudētājos un divreiz atspēlēja divu vārtu starpību (2:4, 4:6). 64 sekundes līdz beigām FS "Masters" vēlreiz nonāca iedzinējos, taču pamanījas panākt neizšķirtu 7:7 divas sekundes pirms finālsvilpes. Pagarinājumā laukuma saimnieki neizmantoja vairākas labas izdevības izcīnīt uzvaru, toties paveica to pēcspēles metienu sērijā – 8:7. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Kārlis Bulāns.


Citā "Elvi" līgas spēlē kārtējo neveiksmi piedzīvoja "Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kuri viesos ar 4:8 zaudēja "Valmiera/ViA" komandai. Vēl trešās trešdaļas sākumā rezultāts gan bija neizšķirts 4:4. Turnīra tabulā Ulbrokas klubs ar 36 punktiem 19 spēlēs ieņem trešo vietu, bet ķekavieši ar deviņiem punktiem ir pēdējie.

"Ķekavas Bulldogs" dāmu komanda sestdien un svētdien divreiz tikās ar florbola klubu "NND"– izcīnīja uzvaru 5:2 savās mājās un zaudēja 3:8 viesos. Dāmu turnīra tabulā "Ķekavas Bulldogs" saglabā piekto vietu (12 punkti) 19 punktus aiz līderēm FK "Ķekava" florbolistēm.

Latvijas pirmās līgas turnīrā divas uzvaras izbraukumā brīvdienās izcīnīja Saulkalnes florbolisti. Sestdien viņi ar 7:4 pārspēja florbola klubu "Madona" (pa diviem vārtiem guva Aleksandrs Mahortovs un Ričards Bringins), bet svētdien ar 7:3 pieveica Latvijas Universitāti/FS "Masters" (Agnim Sobažekam 3+0, Ričardam Bringinam 2+2).

Turpretī sporta kluba "Babītes" komandai nācās samierināties ar diviem zaudējumiem un vienu punktu tabulā. Sestdien Spuņciemā laukuma saimnieki ar 3:6 piekāpās "Lielvārde/Fans" vienībai, bet svētdien nenosargāja triju vārtu pārsvaru (4:1) un pēcspēles metienos ar 5:6 zaudēja FK "Rīga-1" florbolistiem (hettriks Reinim Milleram).

Pirmās līgas Centra grupas turnīra tabulā cīņā par pirmajām četrām vietām, kas garantē ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru, SK "Babīte" ar 25 punktiem ieņem trešo vietu, bet Saulkalne ar 21 punktu – piekto vietu, taču saulkalniešiem ir divas spēles rezervē.

Visbeidzot Rīgas atklātajā florbola čempionātā, kur līdz pirmā posma beigām komandām atlicis aizvadīt pa vienai vai divām spēlēm, labāko astoņniekā ir trīs Pierīgas klubi. Visaugstāk – "Saulkalne S", kas pēdējā mačā ar 13:4 sagrāva "Oligarhus" un ar 26 punktiem ieņem otro vietu (līdervienībai "Nūjas.lv" ir trīs punkti vairāk, taču arī viena aizvadīta spēle vairāk).

Vienu pozīciju zemāk ir florbola klubs "Ikšķile" (22 p.), kas piektdien ar 11:8 pārspēja "Bigfoots Pro" vienību. Septīto pozīciju pēc uzvaras 9:4 pār "Bigfoots Ko" florbolistiem ieņem Carnikavas florbola klubs (16 p.), bet devītie ir "Inčukalns Coyoti" (14 p.), kas pēcspēles metienu sērijā ar 3:4 zaudēja "RF Blice" komandai, taču saglabā izredzes iekļūt Superlīgā, kurā spēlēs astoņas labākās komandas.

(papildināta ar 4.rindkopu)