11.06.2012 17:21

"Līgava" no Baltezera uzvar skrējienā kāzu kleitās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Līgava" no Baltezera uzvar skrējienā kāzu kleitās Mareks Galinovskis

Skrējiena "Zelta keda" ietvaros norisinājās skrējiens kāzu kleitās "Pelnrušķītes Zelta keda", kurā ātrākā bija Līva Rancāne no Ādažu novada Baltezera.

 

Trīs kilometru garo distanci viņa veica 15 minūtēs un 37 sekundēs, apsteidzot otrās vietas ieguvēju Beatrisi Dreiškinu no Ikšķiles un vēl 32 konkurentus, tajā skaitā divus vīriešu kārtas pārstāvjus.

Atbilstoši pasākuma noteikumiem tālākos Pelnrušķītes pārbaudījumos "prinči" no Ādolfa Alunāna Jelgavas teātra lēma par labu meitenei no Ķeguma – Vikai Brokānei-Selgai. Tieši viņai vislabāk izdevās savaldzināt Princi dejas laikā un izturēt pēdējo no pārbaudījumiem – Zelta kedas mērīšanu. Vika tika pasludināta par uzvarētāju, balvā saņemot jaunu kāzu kleitu.

"Tas bija jautri – kaut kas nebijis un pozitīvas emocijas raisošs. Arī paša skrējiena laikā atmosfēra bija mājīga – meitenes paspēja gan pieveikt distanci, gan uzjautrināties par "treniņu bēgšanai no līgavaiņa" un elpošanas problēmām," atzina viena no skrējiena dalībniecēm un pasākuma rīkotāju sporta kluba "SportLat" valdes locekle Anna Šteinere.