15.01.2016 14:43

Priedulēnai četras sekundes simtdaļas līdz uzvarai Starpkontinentālā kausa posmos

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Priedulēnai četras sekundes simtdaļas līdz uzvarai Starpkontinentālā kausa posmos ekrānšāviņš no ibsf.org

Skeletonistei Leldei Priedulēnai piektdien Kēnigzē trasē Vācijā pietrūka četras sekundes simtdaļas, lai uzvarētu Starpkontinentālā kausa izcīņas posmā, liecina rīkotāju informācija.

Priedulēna piekāpās tikai Annai Fernštedai no Vācijas, kura pēc pirmā brauciena pārspēja Priedulēnu par vienu sekundes desmitdaļu, bet latviete bijas ātrākā otrajā braucienā par sešām sekundes simtdaļām pārspējot vācieti.


Fernšteda, kas divus braucienus veica vienā minūtē un 45,05 sekundēs, arī ceturtdienas sacensībās uzvarēja, kad otrā palika Priedulēna, bet trešā - kanādiete Lanete Predidžere. Startēja 16 skeletonistes.

Pagājušajā nedēļā Priedulēna, kas gatavojas pasaules junioru čempionātam, ceturtdien un piektdien ieņēma otrās vietas Starpkontinentālā kausa posmos Īglsas trasē Austrijā.

Priedulēna sezonu sāka ar sekmīgu piedalīšanos Pasaules kausa posmos, taču uz Ziemeļameriku nedevās, lai paliktu Eiropā un labāk sagatavotos pasaules junioru čempionātam.

Pasaules junioru čempionāts nākamnedēļ notiks Vinterbergā (Vācijā). Skeletonistes un skeletonisti startēs 23. janvārī.

Skeletonists Ivo Šteinbergs, kurš pagājušajā nedēļā Īglsā ieguva 14. un 11. vietu pakāpi zemākajos Eiropas kausa posmos, ceturtdien Kēnigzē ieņēma sesto vietu. Piektdien vēlāk turpat notiks vēl viens Eiropas kausa posms.