11.06.2012 12:45

Carnikavas Dambja skrējienā sasniegti trases un dalībnieku skaita rekordi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sacensībām bija pieteikušies 124 dalībnieki, finišu sasniedza 114.

 

 

Šogad rīkotāji bija izveidojuši jaunus maršrutus, kurus paredzēts saglabāt arī nākotnē, lai varētu fiksēt trašu rekordus un salīdzināt savus rezultātus vairāku gadu garumā. Piecu kilometru distance jeb "mazais dambja loks" ritēja pa plūdu aizsargdambi ap Carnikavas ciematu un gar Stacijas ielu, bet 11,3 kilometru distance ("lielais dambja loks") – pa dambi līdz "Laveru-1" sūknētavai un pa ceļu gar Nagaiņu mežu līdz Ādažu ceļam.

Garākajā 11,3 kilometru distancē uzvarēja rīdzinieks Deniss Gorba, kurš finišēja pēc 44 minūtēm un 33 sekundēm, bet otro vietu absolūtajā vērtējumā izcīnīja carnikaviete Ināra Lūse (47:29). Viņa apsteidza arī otro izturīgāko vīru konkurencē Edgaru Renci.

Piecu kilometru skrējienā pirmais bija Valērijs Jegorovs (19:29), bet dāmām ātrākā bija Sanda Erbsa (24:37), informēja novada pašvaldības iestādē "Carnikavas sporta centrs".

Dambja skrējiena ietvaros Carnikavas sporta kompleksa stadionā notika bērnu sacensības, un abās distancēs ātrākās izrādījās meitenes. 400 metros labākā bija Madara Kļavniece, bet 800 metros – Adriana Sanija Kreitenberga.